Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Zakelijke lening

Als ondernemer krijg je veel te maken met financiële vraagstukken. Zo maak je in sommige periodes veel winst, terwijl je in andere periodes verlies draait. Op deze momenten is het soms nodig dat er een financiële stimulans in de onderneming komt. Of je hebt juist uitbreidingsplannen die je wilt financieren. Dit kun je als ondernemer zelf regelen door een zakelijke lening aan te vragen bij de bank. Banken lenen hun geld echter niet zomaar uit. Om een zakelijk krediet te krijgen, moet je een goed plan hebben en aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wil je advies voordat je een zakelijke lening gaat afsluiten? Kom dan voor een gratis adviesgesprek langs bij HypothekersUnie. Wij zullen je ondersteunen, zodat je een zakelijke lening kunt afsluiten en deze kunt investeren in je onderneming.

Wat is een zakelijke lening nu precies?

Het principe van een zakelijke lening is simpel: je leent geld en betaalt dat tegen een rente terug. Het iseen geldlening die je als ondernemer investeert in je bedrijf. Het geld kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt het bijvoorbeeld investeren in de verbouwing van je bedrijfspand of gebruiken om een bedrijfsauto te kopen. Meestal vraag je een zakelijk krediet aan als je weet dat je op korte termijn niet genoeg geld beschikbaar hebt om de gewenste verbetering van je onderneming uit te voeren.

Een zakelijke lening op maat

Als ondernemer kun je bij verschillende banken een zakelijke lening krijgen. De rentetarieven zijn echter niet overal hetzelfde. Ook het doel van de lening kan van invloed zijn op de lening. Eigenlijk wil je een lening op maat. Een lening die precies past bij jouw wensen en bij jouw onderneming.

Door in gesprek te gaan met HypothekersUnie, kun je een lening op maat realiseren. We voeren gesprekken met jou, en met de bank, om samen tot de meest geschikte lening te komen. Zo past het krediet precies bij het doel.

Waar moet ik nog meer aan denken?

Behalve het rentetarief, zijn de volgende zaken relevant bij het aanvragen van zakelijk krediet:

  • Staat de rente vast?
  • Vanaf welke investering is de lening beschikbaar?
  • Kan ik de lening ook als starter afsluiten?
  • Welke productvoorwaarden zijn er (nog meer)?
  • Is er een borgstelling/onderpand?

Bij het afsluiten van een lening is het handig als je de jaarcijfers van de afgelopen twee jaar ter beschikking hebt. Neem deze alvast mee naar je afspraak met ons, of leg hem klaar voor wanneer we bij jou langskomen.

Wie kan een zakelijk krediet aanvragen?

Een zakelijke lening kan aangevraagd worden door bijna alle in Nederland gevestigde ondernemingen met een geldig KvK-nummer:

  • eenmanszaken
  • vennootschap onder firma
  • maatschap
  • besloten vennootschap
  • commanditaire vennootschap
Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.9%
Bekijk laagste rentepercentages
Stefan: onafhankelijke adviseur
Stefan StalsZakelijk en Financieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.9%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.