Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Zakelijke lening

Als ondernemer krijg je veel te maken met financiële vraagstukken. Zo maak je in sommige periodes veel winst, terwijl je in andere periodes verlies draait. Op deze momenten is het soms nodig dat er een financiële stimulans in de onderneming komt. Of je hebt juist uitbreidingsplannen die je wilt financieren. Dit kun je als ondernemer zelf regelen door een zakelijke lening aan te vragen bij de bank. Banken lenen hun geld echter niet zomaar uit. Om een zakelijk krediet te krijgen, moet je een goed plan hebben en aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wil je advies voordat je een zakelijke lening gaat afsluiten? Kom dan voor een gratis adviesgesprek langs bij HypothekersUnie. Wij zullen je ondersteunen, zodat je een zakelijke lening kunt afsluiten en deze kunt investeren in je onderneming.

Wat is een zakelijke lening nu precies?

Het principe van een zakelijke lening is simpel: je leent geld en betaalt dat tegen een rente terug. Het iseen geldlening die je als ondernemer investeert in je bedrijf. Het geld kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt het bijvoorbeeld investeren in de verbouwing van je bedrijfspand of gebruiken om een bedrijfsauto te kopen. Meestal vraag je een zakelijk krediet aan als je weet dat je op korte termijn niet genoeg geld beschikbaar hebt om de gewenste verbetering van je onderneming uit te voeren.

Een zakelijke lening op maat

Als ondernemer kun je bij verschillende banken een zakelijke lening krijgen. De rentetarieven zijn echter niet overal hetzelfde. Ook het doel van de lening kan van invloed zijn op de lening. Eigenlijk wil je een lening op maat. Een lening die precies past bij jouw wensen en bij jouw onderneming.

Door in gesprek te gaan met HypothekersUnie, kun je een lening op maat realiseren. We voeren gesprekken met jou, en met de bank, om samen tot de meest geschikte lening te komen. Zo past het krediet precies bij het doel.

Waar moet ik nog meer aan denken?

Behalve het rentetarief, zijn de volgende zaken relevant bij het aanvragen van zakelijk krediet:

 • Staat de rente vast?
 • Vanaf welke investering is de lening beschikbaar?
 • Kan ik de lening ook als starter afsluiten?
 • Welke productvoorwaarden zijn er (nog meer)?
 • Is er een borgstelling/onderpand?

Bij het afsluiten van een lening is het handig als je de jaarcijfers van de afgelopen twee jaar ter beschikking hebt. Neem deze alvast mee naar je afspraak met ons, of leg hem klaar voor wanneer we bij jou langskomen.

Wie kan een zakelijk krediet aanvragen?

Een zakelijke lening kan aangevraagd worden door bijna alle in Nederland gevestigde ondernemingen met een geldig KvK-nummer:

 • eenmanszaken
 • vennootschap onder firma
 • maatschap
 • besloten vennootschap
 • commanditaire vennootschap
Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.79%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" De hypotheekadviseur verdient de hoogste score daar wij zeer blij met hem zijn. Gesprekken waren steeds zeer prettig, hij leefde zich in in onze situatie en nam alle tijd. Ook konden we hem steeds goed bereiken bij vragen, nam steeds alle tijd voor ons. Wij zijn nieuwkomers op de huizen- en hypotheekmarkt dus vroegen hem het hemd van het lijf. Hij bleef steeds geduldig. De hypotheek die er uiteindelijk uit is gekomen is super voor ons. Alleen maar complimenten! "

Ineke

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

HypothekersUnie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie
  

  Vrijblijvend contact

  Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

  Vrijblijvend contact aanvragen

  Laagste rentepercentages

  Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

  Laagste rente
  0.79%
  Alles over de laagste rentes

  Direct persoonlijk contact

  Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
  Bekijk alle openingstijden

  Contact
  HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
  Maatregelen betreft COVID-19
  Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.