Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Bedrijfsfinanciering

In je onderneming spelen een paar aspecten een grote rol. Één van die aspecten aspecten is de financiering. De financiering is namelijk een van de doorslaggevende factoren of een bedrijf in een positieve situatie zit en kan groeien, of juist in een negatieve situatie waardoor de organisatie krimpt. Om je onderneming te kunnen financieren, zijn verschillende vormen mogelijk.

Waarop berust je keuze?

Als je wilt beslissen welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, dan moet je eerst een aantal vragen aan jezelf stellen. Wat is het doel van het benodigde bedrag? Verwacht je dat het haalbaar is om je bedrijf te continueren als je een bepaald bedrag hebt om te investeren? Daarnaast moet je rekening houden met het feit dat een starter moeilijker aan een lening komt dan een bedrijf dat zijn bestaansrecht al heeft bewezen. Door deze financiële moeilijke tijden geeft een bank minder snel geld aan ondernemingen waar risico's aan verbonden zijn. Vind je het lastig om de bank te laten zien wat je bedrijfsplan daadwerkelijk een meerwaarde voor de maatschappij is? HypothekersUnie helpt je niet alleen met de bedrijfsfinanciering, maar ook met je ondernemingsplan.

Diverse manieren om aan bedrijfsfinanciering te komen

Er bestaan verschillende manieren om aan bedrijfsfinanciering te komen. Zo is het mogelijk om een krediet aan te vragen bij de bank. Daarnaast is het mogelijk om je bedrijf te financieren door middel van crowdfunding. Bij deze vorm zoek je investeerders op het internet die geld in je bedrijf willen steken. Deze financiering verloopt dus zonder de tussenkomst van een bank. De voorwaarden worden tussen de partijen zelf bepaald, waardoor het voor beide partijen voordelen kan opleveren. Een andere manier om je bedrijf te financieren is op basis van aandelen. Zodra je gebruik wilt maken van deze vorm moet je de aandelen van van je onderneming laten verkopen door investeerders, die dan meeprofiteren van de winst van de onderneming. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij één van onze adviseurs.

Maak meteen een gratis afspraak, bij jou op locatie >>.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.9%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.9%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.