Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Zakelijke financieringen

Een bedrijfsfinanciering is maatwerk. Denk aan de financiering van een productontwikkeling of van de promotie van producten in een nieuwe markt. De mate waarin een investeerder kennis heeft van deze zaken en van de markt, vertaalt zich meestal in de hoogte van de risico-opslag. Met andere woorden: een financier vraagt een vergoeding die zich verhoudt tot het risico dat hij ziet. Hoe meer risico's, hoe duurder het wordt om geld te lenen. Voor jou is het dus zaak om een potentiële investeerder ervan te overtuigen dat de risico's van je onderneming beperkt zijn. Wij kunnen helpen de risico-opslag te beperken, door een goede voorbereiding en een gunstige presentatie van je bedrijf.

Zakelijke financiering op maat

HypothekersUnie zoekt voor jou bedrijfsfinanciering op maat. Wij nemen organisaties een groot deel van de zorg uit handen, bij het zoeken naar de beste geldverschaffing. Wij maken daartoe optimaal gebruik van onze relaties met onder andere banken, participatiemaatschappijen en informele investeerders. Daarnaast profiteren wij van deskundigheid op diverse vakgebieden, waardoor wij de dialoog ook inhoudelijk aan kunnen gaan. Behalve op de kosten en de risico's, letten wij op belangrijke aspecten als het profijt dat je kunt hebben van het netwerk van de financier en de vrijheid die je wenst te behouden als ondernemer. Bovendien beoordelen wij vrijblijvend je kansen om je activiteiten middels subsidie(s) aanvullend te financieren.

Voor meer informatie over bedrijfsfinanciering kunt je direct contact opnemen.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.9%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.9%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.