Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Commercieel bedrijfsadvies Limburg

Bij HypothekersUnie kun je als ondernemer terecht voor advies over vraagstukken over bedrijfsfinancieringen, verzekeringen, pensioenen, en commercieel vastgoed. Als ondernemer kun je bij ons dus terecht voor vragen over je onderneming. Door onze ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij je van een degelijk advies voorzien, waar je zeker baat bij hebt in het heden en in de toekomst.

Het bedrijfsleven in Limburg

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Weert, gelegen in de provincie Limburg. Doordat we zelf middenin het bedrijfsleven van Limburg zitten, hebben we hier veel kennis van en weten we precies hoe de vork in de steel zit. Op deze manier kunnen wij je dus van een kwalitatief hoogwaardig advies voorzien, zodra je bij ons komt met je vraagstuk.

Een van onze adviseurs gaat met je in gesprek en geeft je dan een passend advies, gebaseerd op jouw situatie. We nemen je zover als mogelijk is mee in de materie, zodat je zelf ook begrijpt waar we het over hebben. In het volledige financieringsproces krijg je begeleiding. We vragen offertes aan bij alle banken waar een goed voorstel haalbaar is.

Meer omzet?

Wij voorzien onze klanten ook van commercieel bedrijfsadvies als hiernaar gevraagd wordt. Wil je bijvoorbeeld binnen een niet al te lang tijdsbestek meer omzet realiseren? Dan kun je bij ons terecht. We gaan op zoek naar de best passende geldverstrekker, zodat je zakelijk krediet op de juiste manier wordt geïnvesteerd.

Klinkt bovenstaande jou goed? Maak dan meteen een gratis afspraak met een van onze bedrijfsadviseurs. We komen ook graag bij jou langs.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.79%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis ori├źntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypothekersunie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Geweldig geholpen door de HypothekersUnie. Professioneel, kundig en behulpzaam. Een organisatie die niet rust tot je hypotheek rond is. Bedankt!! "

Kevin van der Kruijs

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust
´╗┐

Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis ori├źntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Effici├źnt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

HypothekersUnie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie
  ´╗┐

  Vrijblijvend contact

  Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

  Vrijblijvend contact aanvragen

  Laagste rentepercentages

  Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

  Laagste rente
  0.79%
  Alles over de laagste rentes

  Direct persoonlijk contact

  Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
  Bekijk alle openingstijden

  Contact
  HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
  Maatregelen betreft COVID-19
  Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.