Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Commercieel bedrijfsadvies Limburg

Bij HypothekersUnie kun je als ondernemer terecht voor advies over vraagstukken over bedrijfsfinancieringen, verzekeringen, pensioenen, en commercieel vastgoed. Als ondernemer kun je bij ons dus terecht voor vragen over je onderneming. Door onze ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij je van een degelijk advies voorzien, waar je zeker baat bij hebt in het heden en in de toekomst.

Het bedrijfsleven in Limburg

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Weert, gelegen in de provincie Limburg. Doordat we zelf middenin het bedrijfsleven van Limburg zitten, hebben we hier veel kennis van en weten we precies hoe de vork in de steel zit. Op deze manier kunnen wij je dus van een kwalitatief hoogwaardig advies voorzien, zodra je bij ons komt met je vraagstuk.

Een van onze adviseurs gaat met je in gesprek en geeft je dan een passend advies, gebaseerd op jouw situatie. We nemen je zover als mogelijk is mee in de materie, zodat je zelf ook begrijpt waar we het over hebben. In het volledige financieringsproces krijg je begeleiding. We vragen offertes aan bij alle banken waar een goed voorstel haalbaar is.

Meer omzet?

Wij voorzien onze klanten ook van commercieel bedrijfsadvies als hiernaar gevraagd wordt. Wil je bijvoorbeeld binnen een niet al te lang tijdsbestek meer omzet realiseren? Dan kun je bij ons terecht. We gaan op zoek naar de best passende geldverstrekker, zodat je zakelijk krediet op de juiste manier wordt geïnvesteerd.

Klinkt bovenstaande jou goed? Maak dan meteen een gratis afspraak met een van onze bedrijfsadviseurs. We komen ook graag bij jou langs.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.9%
Bekijk laagste rentepercentages
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.9%
Waarom hypothekersunie Overzicht van √°lle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.