Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Vraag direct een Gratis oriëntatiegesprek aan! Ontvang een gratis kadobon t.w.v. € 50,- als welkomstcadeau!

MAAK KENNIS MET HYPOTHEKERSUNIE

Ga je een andere woning kopen en wil je een passende hypotheek met zo laag mogelijke maandlasten? Wil je je bestaande hypotheek doornemen om te kijken of deze nog passend is en/of profiteren van de lage rentestand? Wij van Hypothekersunie geloven dat wij je het optimale  advies kunnen bezorgen op dat gebied. Daar zijn we zo van overtuigd dat we je graag uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Als cadeautje ontvang je een cadeaubon t.w.v. €50,- voor PEM Hair | Make-up | Nails waar je onder het genot van een ontspannende behandeling de voordelen nog eens goed kunt overdenken.

WAAROM EEN GRATIS ORIËNTATIEGESPREK AANVRAGEN?

GA JE EEN HUIS KOPEN?

Wij helpen je mee om je droom te verwezenlijken. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden op zowel rente als voorwaarden van alle geldverstrekkers! Op die manier creëren we een passende hypotheek!

HEB JE AL EEN HYPOTHEEK?

In het gesprek gaan we bekijken hoeveel je kunt besparen op je huidige hypotheek maar vooral ook samen bekijken of deze nog passend is. De rentestanden zijn laag en daar kun je nu flink van profiteren. Een hypotheek tien jaar vastzetten met een rentepercentage v.a. 1,4% kan namelijk een fikse besparing opleveren, zélfs wanneer er een boete moet worden betaald voor het oversluiten. Daarnaast biedt het mooie kansen om je (dure) spaar of beleggingspolis te bekijken.

We maken een berekening van wat je maximaal kunt besparen en uiteraard nemen we het boetebedrag mee. Hierdoor krijg je een duidelijk én realistisch beeld van wat de mogelijkheden zijn!

WEET JE NIET ZEKER ÓF JE EEN HUIS KUNT KOPEN?

Ook dit brengen we je graag voor je in kaart. En geloof ons: de mogelijkheden zijn vaak groter dan je denkt!

DE KOSTEN? €0,-!

Het oriëntatiegesprek is volledig gratis én vrijblijvend & je ontvangt een cadeaubon ter waarde van €50,- voor een heerlijke behandeling bij PEM Hair | Make-up | Nails in Weert.

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan:
Naam E-mailadres Telefoon Plaats Wat kunnen we voor je betekenen?
Hypotheken Financieringen Vastgoedadvies Verzekeringen Pensioenadvies

Particulier hypotheekadvies

Bij het geven van particulier hypotheekadvies staan je huidige (financiële) situatie en je plannen voor de toekomst centraal. Niet alleen de bank, maar ook jijzelf stelt eisen aan je financiële situatie en op basis daarvan gaan onze adviseurs voor jou op zoek naar de best passende hypotheekvorm en -verstrekker.

Lees verder

Hypotheekadvies ondernemers

Banken stellen vaak andere eisen voor het verstrekken van een zakelijke hypotheek. Hoe zorg je ervoor dat jouw aanvraag geaccepteerd wordt? Onze hypotheekadviseur gaat met jou aan de slag.

Lees verder
Consumenten

Hoeveel kan ik maximaal lenen? Is deze woning voor mij betaalbaar? Wat is het meest voordelige rentepercentage? Wat worden mijn maandlasten? Waar moet ik nog meer aan denken? Bij HypothekersUnie worden deze vragen voor jou beantwoord aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Bij ons hoef je dus niets zelf te berekenen, maar wij laten je meteen weten hoeveel en waar je kunt besparen.

Zakelijk

Advies over zakelijke hypotheken of andere financieringen nodig? Bij het kopen van een bedrijfspand of bedrijfsmiddelen denken we graag met je mee. Onze specialisten op het gebied van zakelijke financieringen geven jou als ondernemer graag advies. Bel (+31) 0495-769 090 of lees meer over zakelijke hypotheken en andere financieringen.

Grenzeloos advies

Het advies van HypothekersUnie kent geen geografische grenzen in Nederland. Wij komen graag bij je langs, waar je ook woont of werkt. Je hoeft daarom ook niet te wachten op ruimte in onze vestiging. We plannen graag samen met je in wat jou het beste uitkomt. Maak een afspraak bij jou in de buurt.

"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Écht onafhankelijk

HypothekersUnie heeft geen contracten met specieke geldverstrekkers. Wij werken juist met iedereen samen, om jou een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. In tegenstelling tot andere 'onafhankelijke' kantoren, krijg je bij ons wel een volledig aanbod van je mogelijkheden.

Lees verder
Hypotheek berekenen

Wat worden jouw maandlasten? Om je hypotheek te berekenen, moet je onder andere rekening houden met variabele inkomsten, risico's en de hypotheekvorm. Je persoonlijke behoeften zijn daarnaast niet onbelangrijk, anders zit je straks jaren vast aan een hypotheek die je (onnodig) financieel in de problemen brengt.

Lees verder
Klanten geven ons: ( 4,5 / 5 ) > Bekijk beoordelingen
Laat ook een review achter

Het beste hypotheekadvies geven, dat is waar we het voor doen. De meningen van onze klanten vinden wij daarom erg belangrijk. Laat ons weten wat je vindt of bekijk de beoordelingen van anderen.

Kan ik u helpen?