Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Particulier verzekeringsadvies

Je kunt je verzekeren tegen bepaalde risico's die je in het dagelijks leven loopt, zoals tegen schade door beschadiging, diefstal van je eigendommen, de financiële gevolgen van overlijden, ziekte of ongeval en tegen vele andere risico's. Welke zaken je wel en niet wilt verzekeren, moet je goed afwegen. Tegenwoordig kun je je namelijk voor alles verzekeren.

Verplichte verzekeringen particulier

Een aantal zaken moet je verplicht verzekeren, zoals een aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen waarmee je deelneemt aan het verkeer (je auto, motor, bromfiets, etc.), een opstalverzekering voor je woning en een ziektekostenverzekering.

Overige verzekeringen

Verzekeringen die je naast de verplichte verzekeringen afsluit zijn sterk afhankelijk van je eigen persoonlijke situatie. Zo zal het verzekeringspakket van een zelfstandig ondernemer er anders uitzien dan dat van een werknemer in loondienst, en zal het verzekeringspakket van een gezin anders in elkaar zitten dan dat van een alleenstaande.

Voor een juiste samenstelling van je verzekeringspakket is een goede risico-analyse van groot belang. Je wilt tenslotte alleen de noodzakelijke risico's verzekeren. Daarbij wil je ook niet onder- of oververzekerd zijn, waardoor je onnodig veel risico loopt of teveel premie betaalt. Voor een onafhankelijke beoordeling van, én deskundig advies over jouw persoonlijke situatie met betrekking tot je verzekeringen nodigen we je graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend verzekeringsadviesgesprek

We werken samen met diverse grote én kleine verzekeringsmaatschappijen om voor jou een passend schadeverzekeringspakket samen te stellen. We kijken daarbij naar de voor- en nadelen van de diverse verzekeringen en zullen deze ook met je delen. Op die manier kun je een goede beslissing maken over welke verzekeringen bij jouw situatie passen. Een goede verhouding tussen de premies en de dekkingsvoorwaarden staat daarbij voorop.

Tijdens het verzekeringsadviesgesprek maakt een van onze adviseurs met jou een analyse van je huidige verzekeringspakket en vergelijkt dit met voor jou mogelijk wellicht aantrekkelijkere mogelijkheden. Wij staan daarbij garant voor een onafhankelijk, betrouwbaar & deskundig advies. Vanwege onze keuze uit de producten van alle toonaangevende verzekeringsmaatschappijen en bankinstellingen kunnen wij je altijd de meest voordelige oplossingen aanbieden.

Wil je als particulier advies over je huidige en toekomstige verzekeringen? Maak dan meteen een afspraak of laat je contactgegevens bij ons achter.

Overzicht verzekeringen

Als particulier moet je minimaal kijken naar volgende verzekeringen:

 • aansprakelijkheid
 • auto
 • gouden handdruk
 • hypotheek
 • inboedel
 • levensloop
 • levensverzekering
 • motor
 • overlijdensrisico
 • pensioen lijfrente
 • rechtsbijstand
 • reisverzekering
 • spaarloon
 • sparen
 • woonhuis opstal
 • ziektekosten
Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.