Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Vastgoedfinanciering of hypotheek bedrijfspand berekenen?

Een hypotheek voor uw bedrijfspand, ook wel bedrijfshypotheek genoemd, is een zakelijke lening die afgestemd is op het kopen of verbouwen van een bedrijfspand. In de meeste gevallen is de looptijd van deze hypotheek 25 jaar en bij verbouwingen geldt een looptijd van circa 10 jaar. Dit is mede afhankelijk van de afschrijvingstermijnen.

Wil je meer informatie over vastgoed financiering of je hypotheek bedrijfspand berekenen? De adviseurs van HypothekersUnie denken graag met je mee! Onze adviseurs kijken naar jouw soort bedrijf, de verwachtingen voor de toekomst, de waarde van het pand en hoe je je maandlasten zoveel mogelijk kunt verlagen.

Advies dat aansluit op jouw persoonlijke wensen & eisen

De beste oplossing is voor iedere ondernemer anders. HypothekersUnie kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden voor een vastgoed financiering. Deze wordt afgestemd op onder meer de hoeveelheid eigen geld die je wilt en kunt investeren. Wij werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland en kunnen daardoor een voorstel voor jouw bedrijfspand hypotheek bieden dat volledig aansluit op je persoonlijke wensen en eisen. Meestal is vastgoedfinanciering:

  • Een lineaire lening;
  • Met vaste of variabele rente;
  • En een looptijd die afgestemd is op de afschrijving en het investeringsdoel.

Herfinanciering voor vermindering maandlasten

De actuele vastgoedmarkt biedt kansen om je huisvestingskosten te verlagen. Door de lage hypotheekrente staan veel panden te koop en te huur, en daarom is het verstandig om je huidige vastgoedfinanciering eens uitgebreid te onderzoeken. Er zijn diverse soorten hypotheekvormen mogelijk, met elk hun eigen voor- en nadelen. Een hypotheek die zo min mogelijk risico met zich meebrengt, maar wél een goede bedrijfsvoering mogelijk maakt, is de beste financieringsvorm.

Specialistische kennis is vereist wanneer je wilt bepalen welke financieringsvorm voor jou en je onderneming het beste is. De gespecialiseerde adviseurs van HypothekersUnie hebben deze kennis in huis en bieden jou na een uitgebreide analyse van je huidige financiering advies op maat waarmee jouw maandlasten worden verlaagd.

Meer informatie over je hypotheek bedrijfspand?

Wil je je bedrijfshypotheek berekenen of meer informatie over zakelijke financieringen? Bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek dien je er rekening mee te houden dat je minimaal 30% van de marktwaarde als eigen inleg moet inbrengen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs geven jou graag het juiste advies dat past bij jouw situatie en wensen van nu én later. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Stefan: onafhankelijke adviseur
Stefan StalsZakelijk en Financieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.