Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 8:30 - 17:30

Tweede huis voor verhuur

Ben je aan het oriënteren op de woningmarkt voor de aankoop van een tweede woning voor de verhuur, of heb je deze reeds aangekocht? Dan kun je bij ons terecht voor al je vragen omtrent de aanschaf, verhuur en financiering van deze tweede woning (beleggingspand). Vooral als het de eerste keer is dat je een beleggingspand aankoopt begrijpen we dat je met veel vragen zit. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Denk hierbij aan het gebruik van de overwaarde van je huidige woning en de historisch lage hypotheekrente. Daarnaast is het rendement op je spaargeld door de lage spaarrente nihil. Mede door deze redenen, is de aanschaf van zo'n tweede woning voor verhuur zéér populair, gezien het hoge rendement (extra maandelijks inkomen).

We begeleiden je in het gehele proces, denk aan zaken zoals het opstellen van een huurcontract of het herfinancieren van je bestaande portefeuille. Zo heb jij geen omkijken naar deze randzaken en kun je vertrouwen op onze expertise.  


In het kort over ons: HypothekersUnie is een onafhankelijk advieskantoor, bestaande uit een team van gedreven professionals die geen enkel vraagstuk uit de weg gaan. Met onze jarenlange kennis van de markt, persoonlijke benadering en transparante werkwijze voorzien wij jou van een maatwerkadvies. Of het nou gaat om de aankoop van je eerste woning, een kantoorpand voor je onderneming of een beleggingspand om je portefeuille mee op te bouwen of uit te breiden: wij hebben de expertise in huis.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wettelijke regels woning voor de verhuur: Vooral als het de eerste keer is dat je een beleggingspand aankoopt begrijpen we dat je met veel vragen zit. Aan welke regels ben ik gebonden en wat zijn de voor-en nadelen in mijn situatie? Op deze en nog veel meer vragen geven wij antwoord. Aangezien het per situatie afhankelijk is (ophoging eigen woning, aparte beleggingsfinanciering, eventuele huurstromen) beoordelen we elke situatie apart en bekijken we per geval welke regels van toepassing en welke constructies mogelijk zijn. Op die manier benut je alle mogelijke kansen en kan er een optimaal rendement behaald worden. 

Wat doen wij? Met HypothekersUnie behaal jij het gewenste rendement en heb je geen omkijken naar het financieringsproces. Door onze expertise, breed netwerk en samenwerkingen met nagenoeg alle Nederlandse financiers garanderen wij het gewenste rendement. Is er echter niets mogelijk, dan zijn er ook géén (advies)kosten!

Rekenvoorbeeld voor jouw beleggingspand: Je wenst een beleggingspand (tweede huis) aan te kopen en wilt hiervoor de overwaarde van je woning gebruiken. Dit kan al (situatie-afhankelijk) tegen slechts 1,22% voor 10 jaar vast aflossingsvrij. Voor een bedrag van €100.000 bedraagt dit slechts €122,- per maand.

Waarom HypothekersUnie? 

 • Transparante werkwijze: 
  Persoonlijk contact, duidelijke afspraken en een daadkrachtige aanpak is waar wij voor staan, zónder 9 tot 5 mentaliteit
 • Van A tot Z:
  Bij ons hoef je nergens naar om te kijken: wij ontzorgen jou van A tot Z, van oriëntatie tot afsluiten.
 • Compleet onafhankelijk:
  Door samenwerkingen met vrijwel álle Nederlandse en een selectie Europese geldverstrekkers, zijn wij in staat een onafhankelijke vergelijking te maken van de producten, voorwaarden en rentes.
 • Laagste rente: 
  Door een compleet overzicht van alle rentetarieven ben jij altijd gegarandeerd van het laagste rentetarief!
 • Succesformule:
  Onze jarenlange ervaring en breed netwerk zorgt voor vele tevreden klanten en een hoge slagingskans. Wij verkopen zelden een “nee”.

Jouw beleggingspand (tweede woning om te verhuren) in 4 stappen!

Stap 1. Neem contact met ons middels het onderstaande formulier, of via telefoonnummer 085-876993 of email info@hypothekersunie.nl.
Stap 2. Wij plannen graag een gratis kennismakingsgesprek met je in, op één van onze kantoren of gemakkelijk bij je thuis. Overdag maar ook in de avonduren!
Stap 3. Naast een heerlijke kop koffie, krijg je van ons ook volledig inzicht in jouw mogelijkheden met concrete berekeningen en verschillende scenario’s.
Stap 4. Geen mogelijkheden? Dan ben je ook géén geld kwijt! Zijn er wél mogelijkheden? Dan plannen we graag een adviesgesprek met je in. 

Inzicht in jouw mogelijkheden?

Wil je graag meer weten over een hypotheek voor je beleggingspand(en)? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang binnen één werkdag duidelijkheid over de mogelijkheden!

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.79%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypothekersunie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Ik wist persoonlijk niets af van hypotheken. Allereerst heeft hij in lekentaal alles uitgelegd, met mij de mogelijkheden besproken en ten slotte zijn advies gegeven. Ik kreeg de tijd om alles tot me door te laten dringen. Bij vragen was hij altijd telefonisch bereikbaar en bij vervolg afspraken waren plaats en tijd altijd flexibel en deed hij er alles aan om het naar mijn wens te laten verlopen. "

TC

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

HypothekersUnie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie
  

  Vrijblijvend contact

  Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

  Vrijblijvend contact aanvragen

  Laagste rentepercentages

  Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

  Laagste rente
  0.79%
  Alles over de laagste rentes

  Direct persoonlijk contact

  Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
  Bekijk alle openingstijden

  Contact
  HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
  Maatregelen betreft COVID-19
  Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.