Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Weert

Heb je jouw droomwoning gevonden in Weert of omgeving? Of ben je voornemens je huidige hypotheek over te sluiten? Wij onderzoeken graag jouw mogelijkheden en maken de verschillende opties inzichtelijk. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun je een weloverwogen keuze maken! Een hypotheek afsluiten doe je niet elke dag, het is daarom belangrijk om je goed te laten informeren.

De eerste gesprekken bij HypothekersUnie altijd kosteloos, we maken graag kennis en maken de mogelijkheden inzichtelijk. Met hypotheekadviseurs die kennis hebben van de lokale markt kunnen wij je in contact brengen met alle relevante partijen gedurende het hypotheekproces, zoals taxateurs en notariskantoren. Daarnaast biedt HypothekersUnie een volledig onafhankelijk advies aan. Dit betekent dat wij een vergelijking maken tussen alle geldverstrekkers binnen Nederland, zowel lokaal als landelijk. Zo ben jij gegarandeerd van de laagste rente en de meest gunstige voorwaarden. Bij het afsluiten van een hypotheek is het ook belangrijk om te kijken naar jouw specifieke situatie en wensen. Geen enkel huisouden is immers hetzelfde. Onze hypotheekadviseurs gaan graag met je in gesprek om te kijken welke hypotheek het beste bij jou past! Dit doen wij graag waar en wanneer het jou uitkomt, onder genot van een heerlijke kop koffie. We hopen je graag snel te zien!

Even kort over ons: HypothekersUnie bevindt zich in hartje centrum Weert in de authentieke Maasstraat. Wij bestaan uit een gedreven en jong team die het onderste uit de kan haalt voor onze klanten. Naast dat wij de lokale markt kennen, bieden we maatwerk advies dat gebaseerd is op jouw persoonlijk situatie én wensen. Daarnaast beschikken wij over een compleet overzicht van álle hypotheekaanbieders, waardoor wij samen met jou het aanbod vergelijken om zo de beste hypotheek te vinden.

Ontdek of jij kunt besparen op je maandlasten

Wat kunnen wij voor je betekenen:

 • Afspraak mogelijk waar en wanneer het jou uitkomt;
 • Persoonlijk en laagdrempelig contact: telefoon, mail, WhatsApp. chat;
 • Volledig onafhankelijk: gegarandeerd laagste hypotheekrente;
 • Géén mogelijkheden? Dan rekenen we ook géén kosten!

Benieuwd hoeveel jij kunt lenen? 

Vul binnen enkele minuten het onderstaande berekenformulier in en ontdek binnen 24 uur jouw mogelijkheden. Liever face-to-face een afspraak inplannen? Geen probleem! Wij plannen graag een afspraak in waar en wanneer jou dat uitkomt, dus zowel in de avonduren als bij je thuis. Je bent uiteraard ook altijd welkom op ons kantoor aan de Maasstraat 20 in Weert, een heerlijke kop koffie staat voor je klaar!

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.79%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypothekersunie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Ik kan HypothekersUnie Weert aanbevelen omdat zij mij volledig ontzorgd hebben bij het oversluiten van mijn hypotheek. Duidelijke afspraken en praktisch meedenken in oplossingen heb ik als zeer prettig ervaren. "

Kris Lenaers

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

HypothekersUnie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie
  

  Vrijblijvend contact

  Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

  Vrijblijvend contact aanvragen

  Laagste rentepercentages

  Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

  Laagste rente
  0.79%
  Alles over de laagste rentes

  Direct persoonlijk contact

  Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
  Bekijk alle openingstijden

  Contact
  HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.