Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Afsluiten hypotheek in Weert en omgeving?

Je woont in of nabij Weert en wil je hypotheek afsluiten of oversluiten. Daarbij heb je goed en betrouwbaar advies nodig. HypothekersUnie is gespecialiseerd in financieel advies voor particulieren én ondernemers, die op zoek zijn naar een hypotheek in Weert en omstreken. Door onze brede kennis, jarenlange ervaring en lokale én persoonlijke aanpak verzekeren wij je van een goed en passend hypotheekadvies in Weert. Wij werken samen met álle banken en verzekeraars in Nederland. Dit betekent dat we namens jou op zoek gaan naar de hypotheek die het beste bij je past.

Ik ben een starter Ik wil een ander huis kopen Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens

Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg
+31 (0)495 769 090
info@hypothekersunie.nl

Openingstijden

  • Maandag: 08:30 - 17:30
  • Dinsdag: 08:30 - 17:30
  • Woensdag: 08:30 - 17:30
  • Donderdag: 08:30 - 17:30
  • Vrijdag: 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies van een onafhankelijke hypotheekadviseur & taxatie

Wil je een hypotheek afsluiten, dan is een taxatie van groot belang. Dan weet je namelijk wat de woning waard is en welke mogelijkheden er bij dat bedrag voor jou zijn. Indien nodig helpt HypothekersUnie je daarbij. Nadat de taxatie rond is, en je een goed beeld hebt van alle mogelijkheden kun je rustig overleggen met een van onze onafhankelijke adviseurs. Zij geven je ook aankoopbegeleiding.

Voor wie?

Iedereen die hypotheekadvies in Weert nodig heeft kan bij ons terecht. Wij helpen onder andere:

Onze klanten zoeken een hypotheekadviseur in Weert waarop zij kunnen vertrouwen. Een partner die op zoek gaat naar een hypotheek met lage kosten, maar wel voldoet aan alle eisen. Afspraken nakomen vinden wij daarbij belangrijk, net zoals een snelle afhandeling van je vragen.

Hypotheekadviseur HypothekersUnie Weert

HypothekersUnie maakt deel uit van een nationaal netwerk van hypotheekadviseurs, allemaal met een rijke ervaring. Hebben we een geschikte hypotheek voor je gevonden? Dan kunnen we ook de overige zaken voor je regelen, zoals (zakelijke) financiering, verzekeringen en pensioenen.

Vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Laat je gegevens bij ons achter, zodat we je kunnen bereiken of bel ons meteen op (+31) 0495-769 090.

Jouw maximale hypotheek berekenen? Als je op zoek bent naar een woning, is het handig om te weten hoe veel je maximaal kunt lenen. Bereken online je maximale hypotheek en check welke hypotheekverstrekker voor jou het voordeligst is. Oversluiten of eerste huis kopen? Ook jouw hypotheek kan goedkoper! We bieden geen “HypothekersUnie-hypotheek”. Ons advies is 100% objectief. Keuze uit alle aanbieders: een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bereken maximale hypotheek
Laagste hypotheekrentes Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes. Altijd de laagste rentes. Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies. Alle hypotheekvormen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages

Neem direct contact op

NaamE-mailadresTelefoonPlaatsHeb je al specifieke aanvullende informatie?
Vul deze hier dan in.

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Belangrijk nieuws

De bestaande hypotheek van je woning oversluiten kan tot wel honderden euro's per maand besparen.
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!