Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Warmond: HypothekersUnie staat voor je klaar
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Ambachtsweg 5
2222AH KATWIJK

+31 (0)71-3645653
leiden@hypothekersunie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek nodig in Warmond? Onafhankelijk advies van HypothekersUnie

Heb je hulp nodig bij het afsluiten of overstappen van een hypotheek? Dan kan het gespecialiseerde team van HypothekersUnie daarmee helpen. Dit doen ze door uniek en aansluitend advies te geven en zo een passende hypotheek aan te bieden voor jou. Voor zowel particulieren als ondernemers kunnen onze hypotheekadviseurs in Warmond kijken naar:

  • Je financiële planning
  • Verzekeringen
  • Pensioen
  • Aankoop van een starterswoning
  • Verhuizing naar een ander pand
  • Verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning

Onze adviseurs kijken bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een hypotheek met een lagere rente voor jou. De keuze van een hypotheek heeft grote invloed op een hoop aspecten in je leven en daardoor wil je natuurlijk niets vergeten. Daarom gaat ons team samen met jou op zoek naar de best schikkende hypotheek met de beste voorwaarden. Verder werken wij ook samen met verzekeraars en banken waardoor er een goede vergelijking gemaakt kan worden.

Compleet hypotheekadvies in Warmond

HypothekersUnie werkt met adviseurs die iedere klant een persoonlijk en uniek advies geven. Daarbij maakt het niet uit of dit voor een particuliere klant is of voor een ondernemer met meer ervaring. Wij zullen naar alle wensen en behoeftes van jou luisteren en hieruit een persoonlijk aanbod aanbieden van de passende hypotheken die er op dat moment aanwezig zijn. Een groot voordeel aan hypotheekadvies in Warmond krijgen van HypothekersUnie, is dat onze hypotheekadviseurs in Warmond onafhankelijk advies kunnen geven over welke hypotheekvorm bij jouw situatie past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Wie kan HypothekersUnie helpen?

HypothekersUnie kan iedereen helpen die op zoek is naar een hypotheek in Warmond en omgeving. Dit kan een starter/doorstromer/oversluiter of ondernemer zijn. Bij iedere klant wordt naar zijn of haar persoonlijke situatie gekeken, waardoor wij een uniek en gespecialiseerd aanbod kunnen geven die perfect aansluit.

HypothekersUnie: gepast en persoonlijk advies

HypothekersUnie staat voor iedereen klaar die op zoek is naar een hypotheek. Onze hypotheekadviseurs in Warmond staan je graag te woord voor verdere vragen. Je kunt daarom langskomen bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek of een afspraak maken zodat één van onze adviseurs op locatie een gesprek met je kan aangaan.

Kom in contact met onze hypotheekadviseurs >>

Laagste rente
0.79%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.79%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
Maatregelen betreft COVID-19
Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.