Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheek in Valkenswaard

Voor hypotheekadvies van professionele hypotheekadviseurs in Valkenswaard kun je bij HypothekersUnie terecht. Zoek je een woning in of rondom Valkenswaard en wil je een passende hypotheek voor je nieuwe woning, kom dan bij ons langs op kantoor in Valkenswaard of nodig ons bij jou uit. Onze hypotheekadviseurs specialiseren zich in het geven van financieel advies voor zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een gericht hypotheekadvies in Valkenswaard omdat zij van plan zijn om:

  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten.

Wij kenmerken ons door onze kennis en het inzicht in de lokale omgeving en door het maatwerk dat wij leveren. Onze jarenlange ervaring in de praktijk bevestigt dit. Wij werken samen met alle banken en geldverstrekkers in Nederland, maar hebben geen contracten, waardoor wij een goede onafhankelijke vergelijking kunnen maken.

Ik ben een starter Ik wil een ander huis kopen Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens

Nieuwe Waalreseweg 6
5554RM Valkenswaard
+31 (0)495 769 090
valkenswaard@hypothekersunie.nl

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30

HypothekersUnie Valkenswaard: een persoonlijke aanpak staat centraal

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal, aangezien het kiezen van een hypotheek een belangrijk moment is. Een hypotheek sluit je namelijk af voor een langere periode en beïnvloedt je hele financiële leven. Onze hypotheekadviseur in Valkenswaard stelt daarom gerichte vragen over jouw inkomsten, persoonlijke situatie, hypotheekwensen en leefsituatie zodat we samen een hypotheek kunnen vinden die het beste bij jou past.

De waarde van je woning

Om tot een goed hypotheekplan te komen en de juiste hypotheek af te sluiten voor jou is het van belang dat je weet wat je woning waard is. Met andere woorden, er wordt inzicht verkregen in de taxatie van je huis en dit geeft weer inzicht in de mogelijkheden van je hypotheek. Natuurlijk helpen wij als onafhankelijke hypotheekadviseur jou bij het samenstellen van de taxatie en overleggen we de informatie weer samen. De hypotheekadviseurs van HypothekersUnie bemiddelen tussen verschillende banken en maken op deze manier een vergelijking. Doordat zij niet beperkt zijn tot één bank zijn er meer mogelijkheden voor jou om tot een geschikte hypotheek te komen. Verder letten onze adviseurs op de details en zorgen ze ervoor dat een goedkope hypotheek ook daadwerkelijk waarde toevoegt. Als laatste wordt er rekening gehouden met ieders unieke persoonlijke situatie en bijbehorende financiën. Hierdoor kunnen wij een passend en mooi adviesplan opstellen. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst!

Onze doelgroepen

Iedereen die op zoek is naar een passend hypotheekadvies in Valkenswaard door onafhankelijke adviseurs kan bij HypothekersUnie een gesprek plannen. Wij hechten veel waarde aan het lokale aspect, vertrouwen en het nakomen van onze afspraken. Daarnaast vinden wij dat iedere klant uniek is en stemmen wij ons advies op jou af. Ook houden wij rekening met de lange termijn en geven wij kwalitatief advies voor een lage rente die past bij je eigen situatie. Hier heb je namelijk veel meer aan dan een algemeen en goedkoop advies voor de korte termijn.

De kosten voor onafhankelijk hypotheekadvies

De kosten van ons hypotheekadvies zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Door lage bedrijfskosten kun je er vanuit gaan dat je bij ons altijd voordelig uit bent voor hypotheekadvies- en bemiddeling.

Hypotheekadvies in Valkenswaard

Ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek of wil je graag meer informatie verkrijgen door een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs? De hypotheekadviseurs van de HypothekersUnie helpen je graag naar je gewenste wensen en doelen. Voor het maken van een afspraak of voor eventuele vragen kun je je gegevens invullen in ons contactformulier op deze website. Telefonisch zijn we ook bereikbaar via (+31) 0495-769 090.

Jouw maximale hypotheek berekenen? Als je op zoek bent naar een woning, is het handig om te weten hoe veel je maximaal kunt lenen. Bereken online je maximale hypotheek en check welke hypotheekverstrekker voor jou het voordeligst is. Oversluiten of eerste huis kopen? Ook jouw hypotheek kan goedkoper! We bieden geen “HypothekersUnie-hypotheek”. Ons advies is 100% objectief. Keuze uit alle aanbieders: een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bereken maximale hypotheek
Laagste hypotheekrentes Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes. Altijd de laagste rentes. Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies. Alle hypotheekvormen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages

Neem direct contact op

NaamE-mailadresTelefoonPlaatsHeb je al specifieke aanvullende informatie?
Vul deze hier dan in.

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Belangrijk nieuws

De bestaande hypotheek van je woning oversluiten kan tot wel honderden euro's per maand besparen.
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!