Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Tilburg

Voor gedegen hypotheekadvies in Tilburg wordt veelal gekozen voor een afspraak bij de bank in Tilburg. Als je vertrouwd bent met een bepaalde bank, dan lijkt een afspraak bij diezelfde bank namelijk de beste keuze. Voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies maak je echter een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg. Waarom? Deze adviseur kan je informatie geven over álle hypotheekverstrekkers en mogelijkheden voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek.

Ik ben een starter Ik wil een ander huis kopen Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens

Goirkestraat 35
5046GD Tilburg
013-7370167
tilburg@hypothekersunie.nl

Openingstijden

 • Maandag: 09:00 - 17:30
 • Dinsdag: 09:00 - 17:30
 • Woensdag: 09:00 - 17:30
 • Donderdag: 09:00 - 17:30
 • Vrijdag: 09:00 - 17:30
 • Zaterdag: op afspraak
 • Zondag: op afspraak

De voordelen?

 • Je krijgt 100% onafhankelijk advies voor je hypotheek
 • Alle mogelijkheden worden voor jouw persoonlijke situatie bekeken
 • Je weet welke hypotheekvorm het best bij jou past
 • Bovendien is het eerste hypotheekadviesgesprek in Tilburg van HypothekersUnie gratis en vrijblijvend

Alle hypotheekmogelijkheden

Iedereen heeft een andere leefsituatie en wenst daarom een andere hypotheekvorm. Wil je direct maandelijks aflossen, zoals bij een huurwoning? Dan past een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek bij jou. Wil je aflossen aan het einde van de hypotheeklooptijd? Dan kies je voor een spaarhypotheek ofwel een hybride hypotheek. Tijdens je afspraak voor hypotheekadvies in Tilburg worden alle vormen toegelicht én vertellen we je in duidelijke taal welke hypotheekvorm welke voor- en nadelen heeft.

Vóór je hypotheekadvies in Tilburg leggen wij jou graag alvast de grootste verschillen tussen de diverse hypotheekvormen uit:

Maandelijks aflossen?

Bij de annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek los je maandelijks af op je hypotheek.

 • Het bedrag dat je maandelijks betaalt, is elke maand hetzelfde. Hiernaast betaal je elke maand rente.
 • Je schuld neemt maandelijks af en aan het einde van de hypotheek is je hypotheekschuld volledig afgelost.

Jouw mogelijkheden:

 1. Annuïteitenhypotheek, met lage lasten aan het begin van de looptijd en hogere lasten aan het eind van de looptijd. Veel gekozen door starters.
 2. Lineaire hypotheek, met hogere lasten aan het begin van de looptijd en lage lasten aan het eind van de looptijd. Je brengt je hypotheekschuld snel omlaag.

Aan het einde van de looptijd aflossen?

Bij de spaarhypotheek en hybride hypotheek los je aan het einde van de hypotheeklooptijd af. Tot het einde spaar of beleg je middels een verzekering. Je betaalt geen rente. Daarom zijn deze hypotheekvormen aantrekkelijk als de hypotheekrente hoog is.

Jouw mogelijkheden:

 1. Spaarhypotheek, met alleen de mogelijkheid om te sparen binnen de verzekering. Het voordeel van deze hypotheekvorm is dat je vrij stabiele lasten hebt. De spaarpremie wordt namelijk vooraf vastgesteld om uiteindelijk ineens de hypotheekschuld af te lossen.
 2. Hybride hypotheek, met de mogelijkheid om te sparen én beleggen binnen de verzekering. Je kunt gedurende de gehele looptijd je hypotheek aanpassen. Zo kun je flexibel reageren op je leefsituatie en je maandlasten omlaag brengen of juist omhoog brengen en veel sparen voor je uiteindelijke aflossing.

Let op: een spaarhypotheek of een hybride hypotheek kun je alleen nog behouden als je die vóór 2013 hebt afgesloten.

Welke hypotheekvorm het best bij jou past, wordt je tot in details uitgelegd bij je afspraak voor hypotheekadvies in Tilburg.

Maak nu een afspraak met onze 100% onafhankelijke hypotheekadviseur in Tilburg >>

Jouw maximale hypotheek berekenen? Als je op zoek bent naar een woning, is het handig om te weten hoe veel je maximaal kunt lenen. Bereken online je maximale hypotheek en check welke hypotheekverstrekker voor jou het voordeligst is. Oversluiten of eerste huis kopen? Ook jouw hypotheek kan goedkoper! We bieden geen “HypothekersUnie-hypotheek”. Ons advies is 100% objectief. Keuze uit alle aanbieders: een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bereken maximale hypotheek
Laagste hypotheekrentes Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes. Altijd de laagste rentes. Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies. Alle hypotheekvormen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages

Neem direct contact op

NaamE-mailadresTelefoonPlaatsHeb je al specifieke aanvullende informatie?
Vul deze hier dan in.

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Belangrijk nieuws

De bestaande hypotheek van je woning oversluiten kan tot wel honderden euro's per maand besparen.
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!