Goedenavond, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een voordelige hypotheek afsluiten kan ook in Roermond
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Graaf Reinaldstraat 1
6041XB Roermond

+31(0)495 769 090
info@hypothekersunie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Roermond

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Roermond

De juiste hypotheekvorm vinden voor je nieuwe woning, passend bij jouw persoonlijke situatie. Dat is waar wij bij HypothekersUnie in gespecialiseerd zijn. We kunnen je op maat adviseren middels ons hypotheekadvies in Roermond. Wij zijn een team van specialisten en richten ons op zowel particulieren als ondernemers in de regio Roermond. Door jarenlange praktijkervaring kunnen onze erkende adviseurs snel inspelen op (complexe) situaties. We zijn bekend met de omgeving en alle nationale en lokale banken, en kunnen daardoor zeer specifiek hypotheekadvies geven. Op deze manier ontvang je altijd een gericht en passend hypotheekplan. Dus ben je van plan om:

  • Te gaan verhuizen naar Roermond of omgeving;
  • Je eerste huis te kopen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten voor een lagere rente?

Dan helpen onze adviseurs je graag verder! HypothekersUnie werkt met alle banken en hypotheekaanbieders in Nederland. We bieden goede, onafhankelijke vergelijkingen die zijn afgestemd op je vragen en behoeften. Kom langs bij ons op kantoor in Roermond of plan een afspraak bij jou op locatie voor onafhankelijk advies.

Voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies in Roermond

Voor gericht en vakkundig hypotheekadvies zijn er meerdere mogelijkheden die je kunt overwegen, zoals advies vragen bij een bank. Om je meer te laten weten over onafhankelijk hypotheekadvies van hypotheekadviseurs hebben wij een aantal van onze voordelen opgesomd:

Bemiddeling bij alle mogelijke banken

Een onafhankelijke hypotheekadviseur bemiddelt voor jou bij veel verschillende banken. Wanneer je hypotheekadvies gaat vragen bij een lokale bank, dan zal deze alleen gaan kijken naar mogelijkheden binnen de eigen bank. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt allerlei verschillende banken met elkaar en maakt hiervan een voorstelling. Op deze manier hoef je zelf niet te zoeken naar de bank met de beste aanbiedingen. Ook zijn zo je kansen om de juiste hypotheek te vinden vele malen groter, omdat je meer keuze hebt.

Hypotheek met de beste voorwaarden

Wij als hypotheekadviseurs vergelijken niet alleen op rente, maar kijken ook naar de kleine lettertjes. Zo komt het vaker voor dat er makkelijk gekozen wordt voor de goedkoopste hypotheekaanbieder, maar zijn de details niet gelezen. Goedkoop betekent helaas niet altijd goed.

Advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie

Een onafhankelijke hypotheekadviseur bij HypothekersUnie kijkt naar je unieke situatie en bijbehorende financiën. Wanneer wij een adviesrapport voor je gaan samenstellen houden we hier overal rekening mee.

Alle zorg uit handen

Als laatste regelt een hypotheekadviseur alle lastige papieren die nodig zijn bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek in Roermond.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur in Roermond van hoge kwaliteit is aan het goede adres bij HypothekersUnie. Wij kijken altijd naar de toekomst en willen een hypotheekplan voor jou opstellen voor de lange termijn. Een lage rente die past bij jou en je situatie is natuurlijk veel belangrijker dan een goedkoop algemeen hypotheekadvies. HypothekersUnie werkt voor de volgende doelgroepen:

Daarnaast helpen we ondernemers aan zakelijke leningen en andere financieringen.

Hypotheekadviseur in Roermond van HypothekersUnie

Onze adviseurs zijn actief in het hele land en komen graag ook bij jou langs. Wij hechten waarde aan het nakomen van afspraken en het vertrouwen van de klant. Ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek in Roermond of wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek voor meer informatie? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar en helpen je graag. Je kunt ons altijd bereiken via de website door ons contactformulier in te vullen. Wil je liever meteen een gesprek, bel ons dan op (+31) 0495-769 090.

Laagste rente
0.80%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

EchtWessemHaelenHertenBeegdenStevensweertMaasbrachtBaexemRoggelHeythuysenHornNeerKesselBuggenumLinneMelickReuverBeeselVlodropSint-OdiliënbergMontfortThornHeel-PanheelBornHerkenboschHeldenBelfeldSusterenRoosterenMaasbreeBaarloPosterholtKoningsboschMaastrichtGeleenBrunssumMaria-HoopHoensbroekKerkradeVenloHeerlenMeerssenBeek


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.80%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.