Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Persoonlijk hypotheekadvies in Pijnacker

Ben je van plan om binnenkort een huis te gaan kopen of wil je juist gaan verhuizen? HypothekersUnie is dé onafhankelijk financieel adviseur voor al jouw vragen indien je van plan bent om:

  • Voor de eerste keer een huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Bij HypothekersUnie krijg je zowel als particulier en ondernemer onafhankelijk hypotheekadvies in Pijnacker. Mede door onze jarenlange ervaring, brede kennis en een persoonlijke aanpak kunnen we jou verzekeren van onafhankelijk en passend hypotheekadvies.

Onze hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar een hypotheek in Pijnacker die het beste bij je past. Hierbij werken we samen met alle verzekeraars en banken van Nederland, zodat we samen op zoek kunnen naar een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is.

Ik ben een starter Ik wil een ander huis kopen Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens

Boezemweg 6L
2641KH Pijnacker
+31 (0)6 40858536
info@hypothekersunie.nl

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Het kiezen van een hypotheek is namelijk een belangrijk moment, want het beïnvloedt je hele financiële leven. Daarom stelt onze hypotheekadviseur in Pijnacker gerichte vragen over jouw persoonlijke situatie, inkomsten, leefsituatie en hypotheekwensen zodat we samen een hypotheek kunnen vinden die bij jou past.

Na het beantwoorden van deze vragen maken we een selectie van de goedkoopste hypotheekverstrekkers van dit moment, leggen we alle voorwaarden naast elkaar en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

De mogelijke hypotheekvormen

Wil je de hypotheekschuld zo snel mogelijk aflossen? Of wil je juist aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben? Op basis van jouw wensen informeert onze hypotheekadviseur in Pijnacker jou over de best passende hypotheekvorm. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met essentiële toekomstige zaken zoals pensioen, werkloosheid en (eventuele) inkomensterugval. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die ook in financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Hypotheekadvies in Pijnacker op maat

HypothekersUnie is er voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Pijnacker en omgeving. Zowel oversluiters, starters, doorstromers en ondernemers kunnen bij ons terecht. Iedere persoon en iedere hypotheek is anders. Daarom wordt bij ons iedereen geholpen als unieke klant en staat een persoonlijke aanpak centraal.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of advies? Onze hypotheekadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen bij ons op kantoor in Pijnacker. Na het hypotheekadvies weet je precies welke hypotheekvorm het beste bij je past en welke hypotheekverstrekkers de beste voorwaarden bieden.

Maak direct een eerste gratis afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Pijnacker >>

Jouw maximale hypotheek berekenen? Als je op zoek bent naar een woning, is het handig om te weten hoe veel je maximaal kunt lenen. Bereken online je maximale hypotheek en check welke hypotheekverstrekker voor jou het voordeligst is. Oversluiten of eerste huis kopen? Ook jouw hypotheek kan goedkoper! We bieden geen “HypothekersUnie-hypotheek”. Ons advies is 100% objectief. Keuze uit alle aanbieders: een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bereken maximale hypotheek
Laagste hypotheekrentes Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes. Altijd de laagste rentes. Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies. Alle hypotheekvormen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages

Neem direct contact op

NaamE-mailadresTelefoonPlaatsHeb je al specifieke aanvullende informatie?
Vul deze hier dan in.

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Belangrijk nieuws

De bestaande hypotheek van je woning oversluiten kan tot wel honderden euro's per maand besparen.
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!