Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek in Panningen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypothekersunie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

De juiste hypotheek in Panningen

Je gaat op zoek naar een hypotheek en komt er al snel achter dat er een groot aantal hypotheken zijn met allemaal hun eigen voorwaarden. Dit kan onoverzichtelijk worden en je kan in verwarring raken met welke hypotheek nu het beste bij je past. HypothekersUnie kan je hiermee helpen. Wij bieden namelijk onafhankelijk hypotheekadvies in Panningen aan. Wij gaan dan ook graag samen met jou op zoek naar een passende hypotheek. Voor ons maakt het niet uit of je van plan bent om:

  • te verhuizen
  • je eerste huis te kopen
  • je huidige hypotheek over te sluiten
  • een tweede hypotheek af te sluiten

Ons gespecialiseerd team heeft voor iedere persoonlijke situatie een oplossing. Dit geldt dan ook voor ondernemers en particulieren. Wij bemiddelen tussen de Nederlandse hypotheekverstrekkers en zullen zo een onafhankelijk hypotheekadvies kunnen geven. Hierdoor is jouw hypotheek langdurig aansluitend op jouw persoonlijke situatie.

Voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies in Panningen

Het inschakelen van een hypotheekadviseur in Panningen heeft zo zijn voordelen. Zo bemiddelen wij tussen de Nederlandse banken en kunnen zo een goede vergelijking geven van alle hypotheken met hun voorwaarden. Wij kunnen dan ook garanderen dat ons advies altijd 100% onafhankelijk is. Verder zal ons gespecialiseerd team ook jouw persoonlijke situatie en de wensen en eisen meenemen in het vinden van de juiste hypotheek. Ook plannen wij periodieke gesprekken in om veranderingen in de rentewijzigingen en aflossingen te bespreken. Door dit alles hoef jij je geen zorgen meer te maken over alles omtrent jouw hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze doelgroep

HypothekersUnie heeft een brede doelgroep. Dat wil zeggen dat onze adviseurs klaar staan voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek in Panningen. Hierbij maken wij geen onderscheid in particulieren en ondernemers. Al onze klanten worden op een persoonlijke en unieke wijze geholpen, omdat iedereen andere behoeftes heeft. Ook helpen wij mensen die nieuw zijn op de woningmarkt. HypothekersUnie heeft dus een gepaste oplossing voor iedere persoonlijke situatie.

Meer informatie nodig?

Ben je nu op zoek naar onafhankelijk advies of heb je nog vragen met betrekking tot onze diensten? Kom dan in contact met onze hypotheekadviseur in Panningen. Wij staan namelijk klaar bij ons op kantoor om al jouw vragen te beantwoorden. Wij kunnen ook het gesprek aangaan met jou bij jou op locatie, dit kan allemaal geregeld worden. Ons eerste adviesgesprek met jou is gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
0.79%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproySittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.79%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
Maatregelen betreft COVID-19
Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.