Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Oss op maat

Ben je op zoek naar een woning in of rondom Oss of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Voor onafhankelijk hypotheekadvies van een professionele hypotheekadviseur in Oss kun je bij HypothekersUnie terecht. Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies voor zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar gericht hypotheekadvies, indien zij van plan zijn om:

  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Voor het eerst een huis te kopen;
  • Hun huidige hypotheek over te sluiten voor lagere rente.

HypothekersUnie kenmerkt zich door kennis, maatwerk en inzicht in de lokale omgeving. Mede dankzij onze uitgebreide kennis, persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kunnen wij jou verzekeren van volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Oss op maat. Wij nemen graag al jouw financiële zorgen uit handen en gaan op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie en wensen. Hierbij werken we samen met alle geldverstrekkers van Nederland, maar hebben geen contracten waardoor wij een goede onafhankelijke vergelijking kunnen maken: een hypotheek met de laagst mogelijke rente die past bij jouw toekomstplannen!

Ik ben een starter Ik wil een ander huis kopen Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens

Geurdenhof 85
5345BA Oss
+31 (0)412 78 3008
info@hypothekersunie.nl

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30

HypothekersUnie verzorgt je financiële planning van begin tot eind

Wij verzorgen als financieel dienstverlener jouw financiële planning van A-Z, maar ook voor een los verzekerings- of financieelproduct kun je bij ons terecht. Onze hypotheekadviseur kan jou adviseren op het gebied van vermogensbeheer, hypotheken, kredieten, pensioen en verzekeringen. Tevens worden alle risico's van eventuele werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht, zodat je bent verzekerd van een hypotheek in Oss die nu, maar ook in de toekomst aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment en daarom staat een persoonlijke aanpak bij HypothekersUnie centraal. Onze adviseur stelt jou gerichte vragen over jouw leefsituatie, hypotheekwensen, persoonlijke situatie en inkomsten zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een hypotheek die het beste bij je past. Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht, maken we een selectie van de goedkoopste hypotheekverstrekkers van dit moment, vergelijken we alle voorwaarden en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.

De mogelijkheden voor een hypotheek in Oss

Om de juiste hypotheek af te kunnen sluiten en tot een goed hypotheekplan te komen, is het voor jou belangrijk om te weten wat je woning waard is. Er wordt inzicht verkregen in de taxatie van je huis en dat geeft weer inzicht in de mogelijkheden van je hypotheek. Onze hypotheekadviseur in Oss helpt je hier natuurlijk bij en bemiddelt tussen verschillende banken om op deze manier een vergelijking te maken. Doordat HypothekersUnie niet beperkt is tot enkel één bank, zijn er voor jou meer mogelijkheden om tot een geschikte hypotheek te komen. Onze adviseurs letten op de details en zorgen ervoor dat een goedkope hypotheek ook daadwerkelijk waarde toevoegt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw unieke persoonlijke situatie en bijbehorende financiën.

Om een betere beslissing te kunnen maken, ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van diverse (eventuele) toekomstige gebeurtenissen op je netto inkomen worden beschreven. Hierbij kun je denken aan de gevolgen van pensioen, arbeidsongeschiktheid en eventueel overlijden van je partner.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Iedereen die op zoek is naar volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Oss kan vrijblijvend contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Onze hypotheekadviseur staat voor jou klaar bij ons op kantoor, maar kan ook bij jou op locatie langskomen. Na het adviesgesprek weet je precies welke hypotheekvorm het beste bij jou past en welke hypotheekverstrekkers de beste voorwaarden bieden. Benieuwd naar onze werkwijze? Plan een afspraak met onze adviseur >>

Jouw maximale hypotheek berekenen? Als je op zoek bent naar een woning, is het handig om te weten hoe veel je maximaal kunt lenen. Bereken online je maximale hypotheek en check welke hypotheekverstrekker voor jou het voordeligst is. Oversluiten of eerste huis kopen? Ook jouw hypotheek kan goedkoper! We bieden geen “HypothekersUnie-hypotheek”. Ons advies is 100% objectief. Keuze uit alle aanbieders: een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bereken maximale hypotheek
Laagste hypotheekrentes Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes. Altijd de laagste rentes. Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies. Alle hypotheekvormen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages

Neem direct contact op

NaamE-mailadresTelefoonPlaatsHeb je al specifieke aanvullende informatie?
Vul deze hier dan in.

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Belangrijk nieuws

De bestaande hypotheek van je woning oversluiten kan tot wel honderden euro's per maand besparen.
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!