Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekersUnie Leiden: de beste hypotheek voor jouw situatie
Gratis gesprek aanvragen

Wie ben ik?

Mijn naam is Martine de Vries en ik ben woonachtig in Katwijk. Al vroeg was ik erg gecharmeerd van de financiële wereld: mijn eerste baan was bij ABN AMRO en na wat korte omzwervingen heb ik vervolgens bij diverse andere banken veel ervaring opgedaan. Elke klant heeft zijn eigen verhaal, en dat geeft elke keer een nieuwe uitdaging.

Uit interesse en om mijn kennis te vergroten heb ik in de loop der jaren de nodige opleidingen gevolgd: ik ben volledig WFT-gecertficeerd en erkend hypotheekadviseur. Deze opleidingen heb ik in 2013 aangevuld met de opleiding tot financieel planner en ook sta ik in het register FFP. Mijn kennis houd ik jaarlijks up-to-date omdat kennis de basis is van een goed advies, in combinatie met oog voor de klant.

Wat vind ik belangrijk?

Mijn ervaring is dat financiële zaken voor veel consumenten onbekend terrein zijn: vaak wordt er een financiële verplichting als een hypotheek aangegaan, zonder dat men weet wat er wordt afgesloten en wat de gevolgen daarvan zijn.

Samen met de klant duidelijkheid creëren in zijn of haar financiële situatie, bekijken welke financiële doelen de klant heeft en wat men nu echt belangrijk vindt, daar ligt mijn grootste uitdaging. Een passende oplossing zoeken voor elke financiële situatie, is wat ik het liefste doe. De aanleiding voor een financieel vraagstuk is vaak de aankoop van een woning, een verhoging van een hypotheek voor verbouwing, of soms een minder leuke gebeurtenis zoals een echtscheiding. Stap voor stap neem ik alle belangrijke zaken door met de klant, en komen we samen tot een passend advies.

Mijn klanten over mij

Van mijn klanten krijg ik vaak terug dat ik gedreven ben door passie voor mijn vak, dat ik duidelijkheid bied in mijn gesprekken, maatwerk lever, een pragmatische werkwijze heb met oog voor detail en een heldere communicatie waarbij ik oprecht en klantgericht ben.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als zelfstandig adviseur voor HypothekersUnie, ga ik met jou kijken naar de beste aanbieder die aansluit op jouw wensen. Hierin ben ik geheel onafhankelijk en kan ik bij elke partij de voorwaarden en aanbiedingen inzien. Omdat elke situatie uniek is, houd ik rekening met jouw persoonlijke wensen en doelen. Een rentepercentage speelt zeker mee, de periode dat je deze vastzet en ook de looptijd van de lening. Uiteraard houd ik rekening met de fiscale regels en ook met jouw wensen. Denk daarbij aan je toekomstplannen, wat je belangrijk vindt in het leven, welke risico's er komen kijken bij het afsluiten van een hypotheek en hoe je deze wilt afdekken, tot aan hoe je pensioen is geregeld.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek kun je mij bereiken op 06-14327677.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Ambachtsweg 5
2222AH KATWIJK

+31 (0)71-3645653
leiden@hypothekersunie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.79%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
Maatregelen betreft COVID-19
Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.