Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Maak kennis met HypothekersUnie

Ga je een andere woning kopen en wil je een passende hypotheek met zo laag mogelijke maandlasten? Of wil je je bestaande hypotheek doornemen om te kijken of deze nog passend is en/of profiteren van de lage rentestand? Wij van Hypothekersunie geloven dat wij je het optimale advies kunnen bezorgen op dat gebied. Daar zijn we zo van overtuigd dat we je graag uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend gesprek. DE KOSTEN? €0,- Een afspraak maken voor een orientatiegesprek kan enkel maar in je voordeel werken.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Leiden

Wil je een huis kopen, bijvoorbeeld als starter of als ondernemer, en heb je hypotheekadvies in Leiden nodig? Laat je persoonlijk adviseren door onafhankelijke hypotheekadviseur Martine de Vries. Je krijgt informatie over alle hypotheekverstrekkers en kunt zo kiezen voor de best passende hypotheekvorm én hypotheekverstrekker.

Hypotheekadvies in Leiden van HypothekersUnie is:

  • 100% Persoonlijk
  • 100% Onafhankelijk
  • 100% Vrijblijvend
Ik ben een starter Ik wil een ander huis kopen Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens

Ambachtsweg 5
2222AH KATWIJK
+31 (0)71-3645653
leiden@hypothekersunie.nl

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30

Persoonlijk

Tijdens het hypotheekadviesgesprek in Leiden krijg je onafhankelijke informatie over alle hypotheekvormen en hypotheekverstrekkers. Heb je vragen? Die beantwoorden we graag! Een hypotheek kiezen, is namelijk een belangrijk moment. Het beïnvloedt je maandelijkse lasten en het heeft invloed op je toekomst. Jouw persoonlijke situatie, je inkomsten en je leefsituatie, zijn dan ook belangrijk voor de keuze van je hypotheek. Onze hypotheekadviseur in Leiden stelt daarom gerichte vragen om alles te achterhalen, wat belangrijk kan zijn voor jouw hypotheekkeuze.

Alle hypotheekvormen

Onze hypotheekadviseur in Leiden legt je tijdens het adviesgesprek uit welke hypotheekvormen mogelijk zijn. Uit het gesprek zal blijken welke vormen het best bij jou passen. Wil je snel je hypotheekschuld aflossen? Wil je een stabiele hypotheek met vaste maandlasten? Of wil je aan het begin van de hypotheeklooptijd zo laag mogelijke nettolasten hebben? Aan de hand van jouw wensen word je geïnformeerd over de best passende hypotheekvormen.

Deze hypotheekvormen zijn mogelijk:

  • Annuïteitenhypotheek. Bij deze hypotheekvorm los je maandelijks af. Het bedrag dat je elke maand betaalt is een deel aflossing en een deel rente. Het aflossingsdeel is elke maand hetzelfde. Bij deze hypotheekvorm neemt je schuld maandelijks af. Je lasten zijn aan het begin laag en aan het eind hoog.
  • Lineaire hypotheek. Net als bij de annuïteitenhypotheek los je bij de lineaire hypotheek maandelijks af. Ook betaal je maandelijks rente. Het verschil is dat bij deze hypotheekvorm je lasten aan het begin juist hoog zijn en lager worden naarmate de looptijd verstrijkt.

Weet welke hypotheek voor jou het beste is

Na het hypotheekadvies in Leiden weet je welke hypotheekvorm het best bij jou past. Je weet welke hypotheekverstrekkers deze hypotheekvorm bieden én welke hypotheekverstrekkers de best passende voorwaarden bieden.

Direct een afspraak maken voor 100% onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Leiden >>

Jouw maximale hypotheek berekenen? Als je op zoek bent naar een woning, is het handig om te weten hoe veel je maximaal kunt lenen. Bereken online je maximale hypotheek en check welke hypotheekverstrekker voor jou het voordeligst is. Oversluiten of eerste huis kopen? Ook jouw hypotheek kan goedkoper! We bieden geen “HypothekersUnie-hypotheek”. Ons advies is 100% objectief. Keuze uit alle aanbieders: een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bereken maximale hypotheek
Laagste hypotheekrentes Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes. Altijd de laagste rentes. Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies. Alle hypotheekvormen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages

Neem direct contact op

NaamE-mailadresTelefoonPlaatsHeb je al specifieke aanvullende informatie?
Vul deze hier dan in.

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Belangrijk nieuws

De bestaande hypotheek van je woning oversluiten kan tot wel honderden euro's per maand besparen.
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!