Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Dordrecht

Vanaf het moment dat je begint met oriënteren op een hypotheek in Dordrecht stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheek nou écht geschikt is voor jouw situatie. Het maakt niet uit of je van plan bent om:

  • Een huis te gaan kopen;
  • Je huidige hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten

Of je op zoek bent naar een verzekeringsoplossing en het best passende hypotheekadvies: onze hypotheekadviseur in Dordrecht helpt graag een hypotheek te vinden die past bij jouw situatie. Wij nemen graag al jouw financiële zorgen uit handen en kunnen jou mede door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak, brede kennis en de samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland verzekeren van een passend hypotheekadvies met de laagst mogelijke rente welke past bij jouw toekomstplannen!

Ik ben een starter Ik wil een ander huis kopen Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens

Wilgenbos 20
3311JX Dordrecht
+31 (0)85 0606323
info@hypothekersunie.nl

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 17:30
  • Dinsdag: 09:00 - 17:30
  • Woensdag: 09:00 - 17:30
  • Donderdag: 09:00 - 17:30
  • Vrijdag: 09:00 - 17:30

Financiële planning van A tot Z

Als financieel dienstverlener verzorgt HypothekersUnie jouw financiële planning van begin tot eind, maar ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct kun je bij ons terecht. Onze hypotheekadviseur in Dordrecht kan jou adviseren op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheken, vermogensbeheer en kredieten en brengt daarnaast de risico's van eventuele arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven in kaart. Hierdoor ben jij verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies in Dordrecht voor nu én in de toekomst.

De voordelen van HypothekersUnie

HypothekersUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en neemt bij iedere situatie de aanbiedingen van dat moment mee in het advies. Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment, aangezien het je maandelijkse lasten beïnvloedt en veel invloed heeft op je toekomst. Daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Onze hypotheekadviseur stelt tijdens het kennismakingsgesprek gerichte vragen over inkomsten, leefsituatie en hypotheekwensen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie.

Om een betere beslissing te kunnen maken ontvang je van ons een duidelijk hypotheekrapport waarin de gevolgen van diverse toekomstige gebeurtenissen op je netto inkomen worden beschreven. Hierbij kun je denken aan de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, pensioen, studie van kinderen en eventueel het overlijden van je partner.

Hypotheekadvies in Dordrecht? HypothekersUnie komt bij je langs!

Ben je op zoek naar onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Dordrecht? Dan staan de hypotheekadviseurs van HypothekersUnie voor jou klaar bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie is mogelijk.

Wil je graag meer informatie of advies? Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk (advies)gesprek om jouw situatie en hypotheekwensen te bespreken. Neem daarom gerust contact op met onze hypotheekadviseur in Dordrecht.

Jouw maximale hypotheek berekenen? Als je op zoek bent naar een woning, is het handig om te weten hoe veel je maximaal kunt lenen. Bereken online je maximale hypotheek en check welke hypotheekverstrekker voor jou het voordeligst is. Oversluiten of eerste huis kopen? Ook jouw hypotheek kan goedkoper! We bieden geen “HypothekersUnie-hypotheek”. Ons advies is 100% objectief. Keuze uit alle aanbieders: een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Bereken maximale hypotheek
Laagste hypotheekrentes Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes. Altijd de laagste rentes. Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies. Alle hypotheekvormen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages

Neem direct contact op

NaamE-mailadresTelefoonPlaatsHeb je al specifieke aanvullende informatie?
Vul deze hier dan in.

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Alle banken

+ 26 extra hypotheekverstrekkers

Belangrijk nieuws

De bestaande hypotheek van je woning oversluiten kan tot wel honderden euro's per maand besparen.
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!