Goedenavond, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekersUnie De Zilk: Onafhankelijk advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Ambachtsweg 5
2222AH KATWIJK

+31 (0)71-3645653
leiden@hypothekersunie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek omgeving De Zilk

Heb je nog vragen of twijfels waar je jouw hypotheek moet afsluiten of naar welke hypotheek je moet overstappen? Dan kan het gespecialiseerde team van HypothekersUnie jou onafhankelijk en bijpassend hypotheekadvies geven in De Zilk. Hierbij kan naar verschillende aspecten gekeken worden, zoals:

  • De eerste aankoop van een huis
  • De verhuizing naar een ander koophuis
  • Het oversluiten van een bestaande hypotheek
  • De overstap maken van een huurwoning naar een koopwoning
  • En jouw financiële planning

Bij iedere persoonlijke situatie kan HypothekersUnie een aansluitend hypotheekadvies aanbieden door middel van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in De Zilk. Daarbij kijken onze adviseurs altijd naar jouw persoonlijke situatie en zullen zij via deze weg een bijpassende hypotheek voor jou kunnen vinden. Onze adviseurs staan voor zowel ondernemers als particulieren klaar en willen dan ook graag een aansluitende hypotheek voor jou aanbieden.

Voordelen van een hypotheekadvies in De Zilk

Een hypotheek afsluiten is meestal een intensief werk, doordat er een enorm groot aanbod is en je banken moet benaderen in de omgeving. HypothekersUnie helpt bij het overwegen van al deze hypotheken en zal zo bij een aansluitende hypotheek komen. Een aantal van deze voordelen zijn dan ook dat de zorgen uit handen worden genomen. Door middel van een bemiddeling worden alle banken benaderd om zo tot een geschikte hypotheek te komen en hierdoor kom je erachter welke hypotheekvorm bij jou past.

Door het plannen van tussentijdse gesprekken kunnen we informatie blijven overdragen waardoor er rentewijzigingen tijdig worden aangegeven. Kortom, bij HypothekersUnie ben je ervan gegarandeerd dat je een hypotheek in De Zilk krijgt die op lange termijn passend is.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is HypothekersUnie?

HypothekersUnie is bestemd voor iedereen die opzoek is naar een hypotheek in De Zilk en omstreken. Onze adviseurs zullen dan ook zorgen voor een unieke ervaring, aangezien iedere klant andere behoeftes nodig heeft. Door naar een persoonlijke situatie te kijken kunnen wij een passende hypotheek aanbieden waarbij de beste voorwaarden horen.

Verdere informatie

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in De Zilk of omgeving? Kom dan langs in ons kantoor waar de gespecialiseerde adviseurs voor je klaar staan om verdere informatie te verschaffen. Verder kun je ook een afspraak plannen, waarbij we langs komen op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Neem hier eenvoudig contact met ons op >>

Laagste rente
0.79%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
0.79%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
Maatregelen betreft COVID-19
Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.