Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Beoordelingen hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een groot besluit. Één verkeerde beslissing kan je veel geld kosten. Hulp van een goede hypotheekadviseur kan je daartegen beschermen. Voordat je hypotheekadvies gaat inwinnen, wil je daarom graag weten hoe andere klanten een hypotheekadviseur beoordelen. Beoordelingen over ons hypotheekadvies kun je daarom via onderstaande websites terugvinden. Laat je zelf ook een review over ons hypotheekadvies achter?

Een beoordeling schrijven kan op de volgende pagina's Advieskeuze Independer Facebook Google+ Opiness Trustpilot
JvH 19-10-2017

" Alles is goed geregeld en vooral heel snel, wij hadden onze hypotheek binnen een paar weken nodig, en dat is ze gelukt!! "

Rdj 19-10-2017

" Duidelijk en deskundig Advies Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen Helmaal Top "

Ineke 18-10-2017

" De hypotheekadviseur verdient de hoogste score daar wij zeer blij met hem zijn. Gesprekken waren steeds zeer prettig, hij leefde zich in in onze situatie en nam alle tijd. Ook konden we hem steeds goed bereiken bij vragen, nam steeds alle tijd voor ons. Wij zijn nieuwkomers op de huizen- en hypotheekmarkt dus vroegen hem het hemd van het lijf. Hij bleef steeds geduldig. De hypotheek die er uiteindelijk uit is gekomen is super voor ons. Alleen maar complimenten! "

Gwen 18-10-2017

" Mocht je op zoek zijn naar een gedegen, eerlijk, op jouw situatie geënt advies, ga naar de HypothekersUnie! De adviseur wist een control freak als ik nog dingen te vertellen die ik niet wist. Hij wist mijn excel met alle info over ons gezin erop, aan te vullen. En heeft ons zo zelfs nog €200 per maand bespaard bij aankoop van onze nieuwe woning. Dus buiten dat het aardige mensen zijn, zijn ze accuraat en kundig. Aan te bevelen! "

M. Bunt 17-10-2017

" Zeer goed zonder twijfel, De adviseur heeft ervoor gezorgd dat de bedrijfscijfers duidelijk vertaald zijn naar de bank toe, in die mate dat ze vertrouwen hadden om ons een hypotheek te verstrekken waar het andere adviseurs niet gelukt was. "

Willem 17-10-2017

" zeer deskundig, op alle vlakken zeer goed geinformeerd "

TC 06-09-2017

" Ik wist persoonlijk niets af van hypotheken. Allereerst heeft hij in lekentaal alles uitgelegd, met mij de mogelijkheden besproken en ten slotte zijn advies gegeven. Ik kreeg de tijd om alles tot me door te laten dringen. Bij vragen was hij altijd telefonisch bereikbaar en bij vervolg afspraken waren plaats en tijd altijd flexibel en deed hij er alles aan om het naar mijn wens te laten verlopen. "

Anoniem 29-08-2017

" Heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ik en mijn vriendin zijn startende ondernemer en toch hebben we een hypotheek kunnen krijgen terwijl zeker 10 andere instanties ons niet eens wilde helpen. "

Philippe Verdonschot 23-08-2017

" Gewoon goed geholpen. We zijn heel fijn geholpen en ze hebben bij de Hypothekersunie ook echt verstand van zaken. Ook is het allemaal heel duidelijk gecommuniceerd, kortom een aanrader. "

linda 23-08-2017

" eerlijk, betrouw en kundig advies. Komt alle afspraken na en geeft helder en duidelijke uitleg over de consequenties van een keuze. "

Philippe 22-08-2017

" De adviseur neemt goed de tijd voor je en kijkt ook wat het beste is voor jullie situatie. Hij heeft ook echt verstand van zaken. "

LV 21-08-2017

" Zeer kundig, breed netwerk, zeer flexibel, zeer klantgericht, out of the box denker, zeer integer. "

Anoniem 14-08-2017

" Kundig, persoonlijk, goed geregeld! ***** is kundig en persoonlijk. Hij zoekt de beste deal rekening houdend met je persoonlijke situatie. Omdat ik een eigen bedrijf heb is een en ander niet zo standaard maar hij pakt het perfect op. Zeker een aanrader voor iedereen! "

Koen 14-08-2017

" Zeer kundig. Goed advies op basis van je persoonlijke situatie en de adviseur gaat ervoor om een en ander te regelen. Mijn situatie was geen standaard situatie met mijn eigen bedrijf maar dit heeft hij zeer goed opgepakt. Ik zou de adviseur zeker aanbevelen aan iedereen! "

Anoniem 13-08-2017

" Andere kantoren kregen het niet rond, Stefan wel!! Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, ***** gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Rick 13-08-2017

" Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, de adviseur gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Joeri Slangen 09-08-2017

" Goed, eerlijk en helder advies! HypothekersUnie is vakkundig, makkelijk in de omgang en legt de gang van zaken net zo vaak uit tot dat alles in detail duidelijk is. Dit is erg prettig zeker als je minder ervaring hebt in het web van verzekeringen, hypotheken, levensverzekeringen, enz. Daarnaast maakt hij tijd voor zijn klanten, zijn bezoeken aan huis geen probleem, ook niet in de avonduren. HypothekersUnie is ook nog eens in het bezit van een top team, dat van allen zaken op de hoogte is. Top advies, voor een eerlijke prijs door ervaren en vakkundige medewerkers! "

Joeri 09-08-2017

" De adviseur is vakkundig, makkelijk in de omgang en legt de gang van zaken net zo vaak uit tot dat alles in detail duidelijk is. Dit is erg prettig zeker als je minder ervaring hebt in het web van verzekeringen, hypotheken, levensverzekeringen, enz. Daarnaast maakt hij tijd voor zijn klanten, zijn bezoeken aan huis geen probleem, ook niet in de avonduren. Daarnaast is Hypothekers Unie in het bezit van een top team, dat van allen zaken op de hoogte is. Top advies, voor een eerlijke prijs door ervaren en vakkundige medewerkers! "

I.J.K. 08-08-2017

" Duidelijk advies en zeer goed geholpen door Pascal. Goede service, en snelle terugkoppeling bij vragen. "

Anoniem 24-07-2017

" Duidelijk, eerlijk advies! Bij aankoop van ons eerste huis, hebben wij goed en duidelijk advies gekregen. We wisten precies waar we aan toe waren in 'begrijpbare' taal. Er werd goed meegedacht, waardoor wij nu ons droomhuis hebben kunnen kope "

Anoniem 29-06-2017

" De adviseur werkt snel en accuraat en is in staat je het gevoelt je geven dat hij alleen met jouw zaak bezig is. "

MCS 13-06-2017

" We hebben goed en duidelijk advies gekregen, komt zijn afspraken na en heeft goede kennis van het vak. "

M. 12-06-2017

" Zeer kundig, komt afspraken goed na. Betrouwbaar en kennis van de markt. "

Indy 09-06-2017

" Geeft goed en duidelijk advies! Beter geregeld kon het niet:) "

Wilfred 08-06-2017

" De adviseur is vanaf het begin open en duidelijk geweest over de mogelijkheden voor een hypotheek. Als ondernemer in de bouw is het moeilijk om een hypotheek te krijgen maar de adviseur heeft dit tot volle tevredenheid geregeld. In oktober ga ik verhuizen. "

P.M. 08-06-2017

" We hebben samen gesproken over een bedrijfsovername, daarop een plan gemaakt om de bedrijfsovername te doen over één jaar i.p.v. direct vanwege financieel gunstigere redenen. "

Popke en Tanya 08-06-2017

" De adviseurs zijn zeer deskundig en gedreven om de juiste hypotheek zoals tijdens het eerste gesprek te regelen. Per mail en telefoon altijd te bereiken, ook na 17:00 uur. Ook met complexe situaties zoals in mijn geval weten ze goed raad. "

Nadjany 08-06-2017

" Wij hebben echt een super ervaring met de adviseur. Zelf hebben we er 0.0 verstand van en hij heeft ons werkelijk met alles geholpen! Zeer tevreden "

Richard 06-06-2017

" Via via in contact gekomen met de adviseur van de HypothekersUnie in verband met nieuwe woning en bijbehorende hypotheek. In een eerste gesprek de situatie besproken en een richting bepaald. Tijdens een tweede gesprek de puntjes op de i gezet en hier en daar al pratende wat aangepast zodat er een hypotheek is uitgekomen waarbij we ons zeer content voelen. Aansluitend zeer snel een offerte ontvangen van de uitgekozen geldverstrekker. Wij zijn dik tevreden ! "

Helmie 03-06-2017

" Bij andere hypotheekadviseurs heb ik vaak het idee dat er een 'basis checklist' wordt besproken. Op basis daarvan komt een standaard advies. Deze adviseur analyseert grondig de situatie van de klant om op basis van de totale situatie een goed advies te kunnen geven. Hij is onafhankelijk en kundig in zijn vak! "

Nicole 07-05-2017

" De adviseur heeft ons geweldig geholpen! Bij het verhuizen en het aangaan van een nieuwe hypotheek komt er een hoop op je af. De adviseur heeft ons in begrijpelijke taal uitgelegd wat er van ons verwacht word en wat wij van hem en de bank mogen verwachten. Het sluiten van een hypotheek is voor ons iets heel spannends. Inmiddels is alles perfect gelopen! Bedankt voor de goede dienstvelening! "

Oma kaatje 03-05-2017

" Nadat 2 andere hypotheekadviseurs afhaakten omdat een woningruil teveel risico's met zich mee bracht, vond HypothekersUnie dit helemaal geen probleem. En ze hebben het inderdaad gewoon vakkundig afgehandeld zonder enig probleem. De open en vriendelijke manier van samenwerken is daarnaast nog een extra reden om met deze mensen in zee te gaan. Wij genieten al een tijdje van ons huis en zijn jullie dan ook zeer dankbaar voor alle moeite en inzet. "

Harvey en shannon 03-04-2017

" Erg tevreden over HypothekersUnie waar wij onze hypotheek hebben afgesloten. Eerlijk advies, denken mee met je (financiële) situatie, Goede en snelle service en erg duidelijk allemaal. Zeker aan te raden! "

Kevin van der Kruijs 24-03-2017

" Geweldig geholpen door de HypothekersUnie. Professioneel, kundig en behulpzaam. Een organisatie die niet rust tot je hypotheek rond is. Bedankt!! "

Chanou Gielen-Saelmans 24-03-2017

" Na een slechte ervaring met een andere adviseur terecht gekomen bij hypothekersunie. Ze denken met je mee en zetten alles op alles om een hypotheek voor je af te kunnen sluiten. Dankzij hun hebben wij straks ons eigen plekje! Helemaal top! "

Willem van Liempd 14-03-2017

" Top advies en scherpe offertes!! "

Dave 12-12-2016

" Zéér vriendelijk personeel bij de HypothekersUnie in Weert. Ik werd goed meegenomen in de materie, waardoor ik het uiteindelijk zelf ook ging begrijpen. "

Tim & Daniëlle 17-11-2016

" Fijn om door deze mannen geholpen te worden. Alles is in heldere taal duidelijk gemaakt. Wij hebben dankzij HypothekersUnie in Weert een goede financiering waar we zeer tevreden over zijn. "

Salarisadministratie Loont 10-11-2016

" Eén van onze vaste partners is HypothekersUnie te Weert, waar we tot op heden naar volle tevredenheid zowel particulieren alsook zakelijke cliënten naartoe sturen voor hypotheek of financiering. "

Marjo UniQ 06-11-2016

" Stefan heeft ons perfect geholpen met de hypotheekaanvraag en we kunnen altijd bij hem terecht voor overige financiële vragen. Hij geeft heel goed advies, heeft uitstekende kennis van zaken en weet exact wat er in de markt speelt! "

Luke C 06-11-2016

" Zeer goede en professioneel advies bij hypotheken en financieringen. Een aanrader voor particulieren en bedrijven. "

Marie-Louise Van de Kruijs-Geleuken 28-10-2016

" Overduidelijk veel verstand van zaken. Verder behulpzaam & vriendelijk is mijn ervaring. "

Antoine vdKruys 18-10-2016

" Na bezoek aan o.a. enkele bekende banken bij Hypothekers Unie wel een onafhankelijk advies, en naar mijn mening beste aanbod gekregen. Mede door groter aanbod van mogelijkheden financieringsmogelijkheden, qua geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. "

Marja 24-08-2016

" Tijdens het traject een goede begeleiding gekregen van Stefan, maar vooral de goede nazorg vonden we heel prettig. "

Jac G. 15-11-2015

" Meedenkende en slimme club met merkbaar veel verstand van financiële zaken. Kenmerkend ook vond ik het prettige en vriendelijk verlopend contact. "

Reviews financieel advies HypothekersUnie

Op bovenstaande onafhankelijke websites (Google +, Independer, Advieskeuze.nl, vind je natuurlijk ook beoordelingen over onze andere diensten, zoals bemiddeling bij (bedrijfs)financieringen, hulp bij het opstellen van ondernemingsplannen, verzekeringen vergelijken en ons onafhankelijk pensioenadvies. Dus niet alleen over ons hypotheekadvies. We stellen het op prijs als jij ook een beoordeling achterlaat!

Voordelen HypothekersUnie

Om je te helpen bij het maken van je keuze, tot slot, onze voordelen nog een keer op een rij:

  • Gróótste aanbod geldverstrekkers, verzekeringen en pensioenen door samenwerking met álle aanbieders.
  • Onze keurmerken: o.a. Erkend Hypotheekadviseur, Gecertificeerd Financieel Planner, Erkend Financieel Adviseur, Registeradviseur in Assurantiën.
  • Geen contracten, maar wel een goede samenwerking met aanbieders, daarom écht onafhankelijk maar toch zeer voordelig.
  • Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie, niet naar gemiddeld Nederland.
  • Haalbaarheid, zowel nu als in de toekomst, staat centraal.