Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Beoordelingen hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een groot besluit. Één verkeerde beslissing kan je veel geld kosten. Hulp van een goede hypotheekadviseur kan je daartegen beschermen. Voordat je hypotheekadvies gaat inwinnen, wil je daarom graag weten hoe andere klanten een hypotheekadviseur beoordelen. Beoordelingen over ons hypotheekadvies kun je daarom via onderstaande websites terugvinden. Laat je zelf ook een review over ons hypotheekadvies achter?

Een beoordeling schrijven kan op de volgende pagina's Advieskeuze Independer Facebook Google+ Opiness
Bas Baaten 14-11-2018

" Advies en hulp voor het uitzoeken van de hypotheek was erg duidelijk en overzichtelijk. Met hun hulp was het allemaal veel minder lastig als wat we tevoren verwachten. Contact liep ook erg vlot en soepel. Kortom, aan te bevelen! "

Mika Max 01-11-2018

" Voor een snelle hypotheekaanvraag, waarbij toch goed over alle zaken is nagedacht moet je echt bij Hypothekersunie zijn. "

Hylke 30-10-2018

" De adviseur heeft het onderste uit de kan gehaald voor mijn hypotheekaanvraag. Ik hoefde zelf nergens op te letten, de adviseur regelde alles voor mij. Ik zou iedereen aanraden om de hypotheek via de adviseur te regelen. Zowel zakelijk als privé. "

Rick 14-10-2018

" Zeer kundige en betrokken hypotheekadviseur! Punctueel, geduldig en erg goed in de communicatie. "

Lynn 03-10-2018

" Super fijn en duidelijk advies. Wij zijn erg blij dat wij hiervoor gekozen hebben. Geen vraag was te gek en we kregen altijd een hele snelle reactie. Zeker geen spijt van!!! "

Triantos Konstantinos 02-10-2018

" Best choice for internationals, the advisor was the best choice for me, an international in Eindhoven! From the very first appointment, The advisor will explain to you how the Dutch housing market works and what is the best option for you regarding your needs and your wishes. He will run the whole process for you and you will not need to have any contact with banks, brokers, insurances or any other party. He will be your representative for anything. This was very beneficial for me because I didn't need to worry about the small prints of the contracts I signed. the advisor indicated everything and gave me the confidence that I am aware before I signed any document. He is fluent in English and available for calls, emails 24/7. I highly recommend him "

Rene 28-09-2018

" Hypothekersunie is echt aan te raden. Er wordt snel gehandeld en alles opgepakt. Ook na kantooruren altijd bereikbaar bij evt vragen enz. "

Ruud Z. 01-09-2018

" Dennis Priem is zeer kundig en klantgericht. Hij heeft ons maatwerk geleverd, waar we zeer tevreden mee zijn. Hij gaat net het stapje verder in vergelijking tot het standaard advies bij menig willekeurige bank. "

A. van Santen 28-08-2018

" Onze hypotheekadviseur heeft onze hypotheekaanvraag tot volle tevredenheid afgewikkeld. Hij beschikt over inzicht, denkt mee en komt zijn afspraken stipt na. Zeer prettige ervaring. "

Thar Zang 23-08-2018

" Proactief bijgestaan door mevrouw Martine de Vries kwamen wij snel tot een prachtig resultaat inzake ons droomhuis in Noord-Brabant. De nodige hobbels nam mevrouw De Vries voortvarend, zeer klantgericht en buitengewoon professioneel, dus met veel kennis van zaken en veel ervaring. Niets dan dank! "

Anoniem 11-08-2018

" My girlfriend and I hired the advisor from HypothekersUnie as mortgage advisor. With him, we could look at the different options for mortgages and simulate different scenarios. He was always very helpful and his advice was very good in order to find the best options for our case. I would gladly recommend his services. "

Bo Bressers 05-07-2018

" De adviseur is een topper! Snelle service, hij denkt mee over wat jíj wil en wat belangrijk is voor jou, hij is betrouwbaar en eerlijk in zijn advies. Ook het overige personeel is snel in reactie en super vriendelijk. Ik zou de HypothekersUnie aan iedereen aanraden! "

Kirsten de Roo 17-06-2018

" De adviseur heeft ons zeer goed geholpen met onze hypotheek. Duidelijk, snel en zeer klantgericht! Daardoor was het voor ons helemaal helder wat wel en niet mogelijk was. We hebben het contact met de adviseur als erg prettig ervaren. "

Anoniem 15-06-2018

" Wat een andere Hypotheekverstrekker niet kon regelen maakte de adviseur in korte tijd mogelijk. "

J Dirckx 15-06-2018

" Ik beveel Hypothekersunie iedereen aan vanwege de uiterst zorgvuldige werkwijze en duidelijke uitleg ook voor diegene waarvoor dit geen dagelijkse bezigheden zijn . Een hypoteek sluit je tenslotte niet iedere dag af . "

Kris Lenaers 14-06-2018

" Ik kan HypothekersUnie Weert aanbevelen omdat zij mij volledig ontzorgd hebben bij het oversluiten van mijn hypotheek. Duidelijke afspraken en praktisch meedenken in oplossingen heb ik als zeer prettig ervaren. "

Jim Schouwink 14-06-2018

" Ik kan het kantoor aanraden omdat zij transparant adviseren. Wijn zijn bjj drie kantoren geweest en hebben uiteindelijk voor de hypothekersUnii gekozen. Goed gevoel aan over gehouden. "

Eloy 14-06-2018

" De adviseur wist al snel welk type koper ik ben en welke informatie ik nodig had om de juiste beslissing te kunnen nemen "

L vd Zwan 13-06-2018

" zeer concreet en duidelijk advies en super snelle reactie na stellen van een vraag via mail, app en telefoon. "

Mathijs Wouters 14-05-2018

" Pascal heeft mij gedurende de aankoop van mijn woning continue bijgestaan in het proces. Top advies, snel waar nodig, betrokken en gedreven personeel. Echt absoluut een aanrader. "

Boyd Bartels 14-05-2018

" In mijn aanvraag heeft de adviseur uitstekend begrepen wat bij mij past. Geen eindeloze afspraken en dikke pillen papier, maar praktisch, resultaatgericht en toch persoonlijk. Ik ben heel tevreden. "

Mathijs 18-04-2018

" De adviseur heeft mij gedurende de aankoop van mijn woning continue bijgestaan in het proces. Hij geeft top advies, is snel waar nodig en is betrokken en ontzettend gedreven. Dit geldt tevens voor het personeel. Echt absoluut een aanrader. "

Nikki Salden 07-04-2018

" Na eerst wat sceptisch te zijn over hypotheekadviseurs ons door Pascal laten overtuigen van de juiste keuzes. Zeer snel gehandeld en persoonlijk benaderd. Opende voor ons ook ogen over eventuele andere mogelijkheden waar wij niet direct bij stilstonden. Zouden aan iedereen hypothekersunie aanbevelen! "

Wendy B. 28-01-2018

" Ik ben zeer te vrede over de adviseur. Hij heeft me veel goede adviezen gegeven,en leg alles heel duidelijk uit. En hij is zeer gedreven in zijn werk,en heel erg gemotiveerd. En hij heeft heel veel kennis en verstand van zaken. Ik ben dan ook zeer te vrede, en daarom verdiend hij ook een dikke 10. En mn hele goede advies is,ga naar de adviseur. "

Eric 24-01-2018

" De adviseur en het team van de HypothekersUnie hebben ons naar alle tevredenheid geholpen! Gegeven uitleg was altijd duidelijk en waar dat niet het geval was werd het verduidelijkt op een manier dat we konden bevatten. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord of door de adviseur of door een andere medewerker. Deze medewerkers waren duidelijk ook op de hoogte van de details en de materie gezien alle vragen vrijwel meteen beantwoord konden worden. Het aanbod lijkt ons zeer correct en de hypotheek vorm waar we uiteindelijk op uitgekomen zijn zoude we zelf niet zomaar gevonden hebben. Ook als de marktvoorwaarden zoals ze op dit moment staan zouden veranderen zal het hoogstwaarschijnlijk nog altijd voordeliger uitkomen dan de standaard vorm die wij zelf voor ogen hadden. In het kort zijn we uitstekend geholpen door een team met kennis dat binnen de kortste tijd ook reactie had op gebeurtenissen of vragen! "

Greet Banga 24-01-2018

" Super geholpen door Martine de Vries, was geen makkelijke weg maar door haar inzet en doorzettingsvermogen is het wel gelukt om alles voor elkaar te krijgen! "

Marianne Segers 19-01-2018

" Hele prettige samenwerking en heel vakkundig advies gekregen "

Kristel 12-01-2018

" Na een aantal fijne gesprekken waarin er gekeken wordt naar de woonwensen en je toekomstbeeld krijg je een deskundig advies. Als je vragen hebt woren die snel beantwoord en in duidelijke taal wordt er uitgelegd wat er voor jou mogelijk is en wordt je geholpen bij het maken van je keuze. "

Bart 03-01-2018

" Professioneel maatwerk en prettige gesprekken. Wij zijn dik tevreden met de adviezen van onze hypotheekadviseur. "

C.M. 03-01-2018

" Betrouwbare partij met de verstand van zaken. De adviseur legt alle opties duidelijk aan je uit en je krijgt ook de mogelijkheden om naar meerdere banken te kijken. "

mv 02-01-2018

" rustig duidelijk en meerdere gesprekken zodat alles beter onthouden wordt "

B.L. 28-12-2017

" Advies op maat! Bekijkt de leefsituatie en belevens behoeftes! "

Danicque Smeets 28-12-2017

" Veel kennis, flexibel, zeer persoonlijke aanpak en alles behalve stoffig "

M. Lauwerijssen 27-12-2017

" Deskundig, onafhankelijk, persoonlijk en integer. De adviseur maakt de juiste vergelijkingen en geeft een integraal beeld. Het advies stopt niet bij een hypotheekofferte, ons hele financiële paatje werd doorgenomen. Fijn dat iemand met ons meedenkt, vooruit denk en ons spiegelt. "

Rudi en Sigrid 27-12-2017

" Wij zijn goed ontvangen en hadden een goed gevoel na ons eerste gesprek het was persoonlijk gericht. Wij vonden het fijn om meer dan 1 gesprek te hebben. Zelf heb ik een eigen bedrijf. Dus dan is het niet makkelijk om zomaar een financiering te krijgen. Maar door het goede en eerlijk advies hebben we alles kunnen regelen. "

Emiel 26-12-2017

" Zeer prettig en open gesprek waarin goed werd meegedacht aan onze toekomstwensen "

Mark Versluis 26-12-2017

" Buitengewoon professioneel en betrokken!! Zeer goed advies en erg veel verstand van de materie... "

JvH 19-10-2017

" Alles is goed geregeld en vooral heel snel, wij hadden onze hypotheek binnen een paar weken nodig, en dat is ze gelukt!! "

Rdj 19-10-2017

" Duidelijk en deskundig Advies Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen Helmaal Top "

Ineke 18-10-2017

" De hypotheekadviseur verdient de hoogste score daar wij zeer blij met hem zijn. Gesprekken waren steeds zeer prettig, hij leefde zich in in onze situatie en nam alle tijd. Ook konden we hem steeds goed bereiken bij vragen, nam steeds alle tijd voor ons. Wij zijn nieuwkomers op de huizen- en hypotheekmarkt dus vroegen hem het hemd van het lijf. Hij bleef steeds geduldig. De hypotheek die er uiteindelijk uit is gekomen is super voor ons. Alleen maar complimenten! "

Gwen 18-10-2017

" Mocht je op zoek zijn naar een gedegen, eerlijk, op jouw situatie geënt advies, ga naar de HypothekersUnie! De adviseur wist een control freak als ik nog dingen te vertellen die ik niet wist. Hij wist mijn excel met alle info over ons gezin erop, aan te vullen. En heeft ons zo zelfs nog €200 per maand bespaard bij aankoop van onze nieuwe woning. Dus buiten dat het aardige mensen zijn, zijn ze accuraat en kundig. Aan te bevelen! "

M. Bunt 17-10-2017

" Zeer goed zonder twijfel, De adviseur heeft ervoor gezorgd dat de bedrijfscijfers duidelijk vertaald zijn naar de bank toe, in die mate dat ze vertrouwen hadden om ons een hypotheek te verstrekken waar het andere adviseurs niet gelukt was. "

Willem 17-10-2017

" zeer deskundig, op alle vlakken zeer goed geinformeerd "

TC 06-09-2017

" Ik wist persoonlijk niets af van hypotheken. Allereerst heeft hij in lekentaal alles uitgelegd, met mij de mogelijkheden besproken en ten slotte zijn advies gegeven. Ik kreeg de tijd om alles tot me door te laten dringen. Bij vragen was hij altijd telefonisch bereikbaar en bij vervolg afspraken waren plaats en tijd altijd flexibel en deed hij er alles aan om het naar mijn wens te laten verlopen. "

Anoniem 29-08-2017

" Heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt! Ik en mijn vriendin zijn startende ondernemer en toch hebben we een hypotheek kunnen krijgen terwijl zeker 10 andere instanties ons niet eens wilde helpen. "

Philippe Verdonschot 23-08-2017

" Gewoon goed geholpen. We zijn heel fijn geholpen en ze hebben bij de Hypothekersunie ook echt verstand van zaken. Ook is het allemaal heel duidelijk gecommuniceerd, kortom een aanrader. "

linda 23-08-2017

" eerlijk, betrouw en kundig advies. Komt alle afspraken na en geeft helder en duidelijke uitleg over de consequenties van een keuze. "

Philippe 22-08-2017

" De adviseur neemt goed de tijd voor je en kijkt ook wat het beste is voor jullie situatie. Hij heeft ook echt verstand van zaken. "

LV 21-08-2017

" Zeer kundig, breed netwerk, zeer flexibel, zeer klantgericht, out of the box denker, zeer integer. "

Quint 18-08-2017

" Zeer tevreden over eindresultaat. Na gesprekken met meerdere hypotheekadviseurs bij deze het beste gevoel. Was ook het hypotheekadvies wat het meest toekomstbestendig was. "

Anoniem 14-08-2017

" Kundig, persoonlijk, goed geregeld! ***** is kundig en persoonlijk. Hij zoekt de beste deal rekening houdend met je persoonlijke situatie. Omdat ik een eigen bedrijf heb is een en ander niet zo standaard maar hij pakt het perfect op. Zeker een aanrader voor iedereen! "

Koen 14-08-2017

" Zeer kundig. Goed advies op basis van je persoonlijke situatie en de adviseur gaat ervoor om een en ander te regelen. Mijn situatie was geen standaard situatie met mijn eigen bedrijf maar dit heeft hij zeer goed opgepakt. Ik zou de adviseur zeker aanbevelen aan iedereen! "

Anoniem 13-08-2017

" Andere kantoren kregen het niet rond, Stefan wel!! Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, ***** gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Rick 13-08-2017

" Ben bij verschillende tussenpersonen in Weert geweest welke aangaven dat ik mijn huurlasten van 1100 euro per maand wel kon betalen, maar mijn gewenste hypotheeklasten van 500 euro per maand niet. Dit kwam allemaal door 1 slecht jaar in de cijfers en 1 jaar vol investeringen, de adviseur gaf meteen aan dat het wel haalbaar was. Ze kunnen cijfers bij HypthekersUnie echt lezen en een plan maken voor een ondernemer. Resultaat we besparen nu 600 euro per maand en hebben ook nog kunnen sparren over de bedrijfsvoering. Top Top Top!!! "

Joeri Slangen 09-08-2017

" Goed, eerlijk en helder advies! HypothekersUnie is vakkundig, makkelijk in de omgang en legt de gang van zaken net zo vaak uit tot dat alles in detail duidelijk is. Dit is erg prettig zeker als je minder ervaring hebt in het web van verzekeringen, hypotheken, levensverzekeringen, enz. Daarnaast maakt hij tijd voor zijn klanten, zijn bezoeken aan huis geen probleem, ook niet in de avonduren. HypothekersUnie is ook nog eens in het bezit van een top team, dat van allen zaken op de hoogte is. Top advies, voor een eerlijke prijs door ervaren en vakkundige medewerkers! "

Joeri 09-08-2017

" De adviseur is vakkundig, makkelijk in de omgang en legt de gang van zaken net zo vaak uit tot dat alles in detail duidelijk is. Dit is erg prettig zeker als je minder ervaring hebt in het web van verzekeringen, hypotheken, levensverzekeringen, enz. Daarnaast maakt hij tijd voor zijn klanten, zijn bezoeken aan huis geen probleem, ook niet in de avonduren. Daarnaast is Hypothekers Unie in het bezit van een top team, dat van allen zaken op de hoogte is. Top advies, voor een eerlijke prijs door ervaren en vakkundige medewerkers! "

I.J.K. 08-08-2017

" Duidelijk advies en zeer goed geholpen door Pascal. Goede service, en snelle terugkoppeling bij vragen. "

Anoniem 24-07-2017

" Duidelijk, eerlijk advies! Bij aankoop van ons eerste huis, hebben wij goed en duidelijk advies gekregen. We wisten precies waar we aan toe waren in 'begrijpbare' taal. Er werd goed meegedacht, waardoor wij nu ons droomhuis hebben kunnen kope "

Anoniem 29-06-2017

" De adviseur werkt snel en accuraat en is in staat je het gevoelt je geven dat hij alleen met jouw zaak bezig is. "

MCS 13-06-2017

" We hebben goed en duidelijk advies gekregen, komt zijn afspraken na en heeft goede kennis van het vak. "

M. 12-06-2017

" Zeer kundig, komt afspraken goed na. Betrouwbaar en kennis van de markt. "

Indy 09-06-2017

" Geeft goed en duidelijk advies! Beter geregeld kon het niet:) "

Wilfred 08-06-2017

" De adviseur is vanaf het begin open en duidelijk geweest over de mogelijkheden voor een hypotheek. Als ondernemer in de bouw is het moeilijk om een hypotheek te krijgen maar de adviseur heeft dit tot volle tevredenheid geregeld. In oktober ga ik verhuizen. "

P.M. 08-06-2017

" We hebben samen gesproken over een bedrijfsovername, daarop een plan gemaakt om de bedrijfsovername te doen over één jaar i.p.v. direct vanwege financieel gunstigere redenen. "

Popke en Tanya 08-06-2017

" De adviseurs zijn zeer deskundig en gedreven om de juiste hypotheek zoals tijdens het eerste gesprek te regelen. Per mail en telefoon altijd te bereiken, ook na 17:00 uur. Ook met complexe situaties zoals in mijn geval weten ze goed raad. "

Nadjany 08-06-2017

" Wij hebben echt een super ervaring met de adviseur. Zelf hebben we er 0.0 verstand van en hij heeft ons werkelijk met alles geholpen! Zeer tevreden "

Richard 06-06-2017

" Via via in contact gekomen met de adviseur van de HypothekersUnie in verband met nieuwe woning en bijbehorende hypotheek. In een eerste gesprek de situatie besproken en een richting bepaald. Tijdens een tweede gesprek de puntjes op de i gezet en hier en daar al pratende wat aangepast zodat er een hypotheek is uitgekomen waarbij we ons zeer content voelen. Aansluitend zeer snel een offerte ontvangen van de uitgekozen geldverstrekker. Wij zijn dik tevreden ! "

Helmie 03-06-2017

" Bij andere hypotheekadviseurs heb ik vaak het idee dat er een 'basis checklist' wordt besproken. Op basis daarvan komt een standaard advies. Deze adviseur analyseert grondig de situatie van de klant om op basis van de totale situatie een goed advies te kunnen geven. Hij is onafhankelijk en kundig in zijn vak! "

Nicole 07-05-2017

" De adviseur heeft ons geweldig geholpen! Bij het verhuizen en het aangaan van een nieuwe hypotheek komt er een hoop op je af. De adviseur heeft ons in begrijpelijke taal uitgelegd wat er van ons verwacht word en wat wij van hem en de bank mogen verwachten. Het sluiten van een hypotheek is voor ons iets heel spannends. Inmiddels is alles perfect gelopen! Bedankt voor de goede dienstvelening! "

Oma kaatje 03-05-2017

" Nadat 2 andere hypotheekadviseurs afhaakten omdat een woningruil teveel risico's met zich mee bracht, vond HypothekersUnie dit helemaal geen probleem. En ze hebben het inderdaad gewoon vakkundig afgehandeld zonder enig probleem. De open en vriendelijke manier van samenwerken is daarnaast nog een extra reden om met deze mensen in zee te gaan. Wij genieten al een tijdje van ons huis en zijn jullie dan ook zeer dankbaar voor alle moeite en inzet. "

Harvey en shannon 03-04-2017

" Erg tevreden over HypothekersUnie waar wij onze hypotheek hebben afgesloten. Eerlijk advies, denken mee met je (financiële) situatie, Goede en snelle service en erg duidelijk allemaal. Zeker aan te raden! "

Kevin van der Kruijs 24-03-2017

" Geweldig geholpen door de HypothekersUnie. Professioneel, kundig en behulpzaam. Een organisatie die niet rust tot je hypotheek rond is. Bedankt!! "

Chanou Gielen-Saelmans 24-03-2017

" Na een slechte ervaring met een andere adviseur terecht gekomen bij hypothekersunie. Ze denken met je mee en zetten alles op alles om een hypotheek voor je af te kunnen sluiten. Dankzij hun hebben wij straks ons eigen plekje! Helemaal top! "

Willem van Liempd 14-03-2017

" Top advies en scherpe offertes!! "

Dave 12-12-2016

" Zéér vriendelijk personeel bij de HypothekersUnie in Weert. Ik werd goed meegenomen in de materie, waardoor ik het uiteindelijk zelf ook ging begrijpen. "

Tim & Daniëlle 17-11-2016

" Fijn om door deze mannen geholpen te worden. Alles is in heldere taal duidelijk gemaakt. Wij hebben dankzij HypothekersUnie in Weert een goede financiering waar we zeer tevreden over zijn. "

Salarisadministratie Loont 10-11-2016

" Eén van onze vaste partners is HypothekersUnie te Weert, waar we tot op heden naar volle tevredenheid zowel particulieren alsook zakelijke cliënten naartoe sturen voor hypotheek of financiering. "

Marjo UniQ 06-11-2016

" Stefan heeft ons perfect geholpen met de hypotheekaanvraag en we kunnen altijd bij hem terecht voor overige financiële vragen. Hij geeft heel goed advies, heeft uitstekende kennis van zaken en weet exact wat er in de markt speelt! "

Luke C 06-11-2016

" Zeer goede en professioneel advies bij hypotheken en financieringen. Een aanrader voor particulieren en bedrijven. "

Marie-Louise Van de Kruijs-Geleuken 28-10-2016

" Overduidelijk veel verstand van zaken. Verder behulpzaam & vriendelijk is mijn ervaring. "

Antoine vdKruys 18-10-2016

" Na bezoek aan o.a. enkele bekende banken bij Hypothekers Unie wel een onafhankelijk advies, en naar mijn mening beste aanbod gekregen. Mede door groter aanbod van mogelijkheden financieringsmogelijkheden, qua geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. "

Marja 24-08-2016

" Tijdens het traject een goede begeleiding gekregen van Stefan, maar vooral de goede nazorg vonden we heel prettig. "

Jac G. 15-11-2015

" Meedenkende en slimme club met merkbaar veel verstand van financiële zaken. Kenmerkend ook vond ik het prettige en vriendelijk verlopend contact. "

M Daamen 30-11--0001

" Hyopthekersunie denkt echt mee en verdiept zich in mijn situatie. Prettig sfeer en deskundig advies. Echt een aanrader! "

Reviews financieel advies HypothekersUnie

Op bovenstaande onafhankelijke websites (Google +, Independer, Advieskeuze.nl, vind je natuurlijk ook beoordelingen over onze andere diensten, zoals bemiddeling bij (bedrijfs)financieringen, hulp bij het opstellen van ondernemingsplannen, verzekeringen vergelijken en ons onafhankelijk pensioenadvies. Dus niet alleen over ons hypotheekadvies. We stellen het op prijs als jij ook een beoordeling achterlaat!

Voordelen HypothekersUnie

Om je te helpen bij het maken van je keuze, tot slot, onze voordelen nog een keer op een rij:

  • Gróótste aanbod geldverstrekkers, verzekeringen en pensioenen door samenwerking met álle aanbieders.
  • Onze keurmerken: o.a. Erkend Hypotheekadviseur, Gecertificeerd Financieel Planner, Erkend Financieel Adviseur, Registeradviseur in Assurantiën.
  • Geen contracten, maar wel een goede samenwerking met aanbieders, daarom écht onafhankelijk maar toch zeer voordelig.
  • Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie, niet naar gemiddeld Nederland.
  • Haalbaarheid, zowel nu als in de toekomst, staat centraal.