Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Pensioenberekening

Er zijn allerlei redenen om een uitgebreide pensioenberekening te maken. Misschien ben je een aantal keer van werkgever veranderd of ben je pas laat begonnen met werken. Maar misschien is dit voor jou gewoon het juiste moment eens te kijken hoe je pensioenopbouw er precies uitziet en wat je van de toekomst kunt verwachten. Maak een afspraak om een exacte pensioenberekening te maken. Zo zie je meteen hoeveel je straks, na je pensioen, te besteden hebt.

Op internet vind je veel pensioentests, maar bij HypothekersUnie kun je ook terecht voor een persoonlijk advies van een van onze deskundige pensioenadviseurs. Met een complete pensioenberekening wordt je situatie overzichtelijk en helder uiteengezet. Hierdoor weet je straks precies waar je financieel aan toe bent. En dat is belangrijk, want het gaat immers om je oudedagvoorziening en ook dan wilt je nog wat financiële ruimte hebben.

Pensioenberekening (laten) maken

Misschien heb je al een pensioenregeling en ga je ervan uit dat deze goed is. Toch kun je dan, als je 65-67 jaar bent, voor vervelende verrassingen komen te staan. Door bezuinigingen van de overheid op sociale voorzieningen, zul je waarschijnlijk zelf je pensioen moeten gaan aanvullen. Als je nu al wilt weten hoe je pensioenopbouw eruit ziet, kun je via deze website een pensioenberekening laten maken en zo die vervelende verrassing vóór zijn. Dan weet je waar je aan toe bent en kun je eventueel tijdig maatregelen treffen. Een pensioenberekening geeft je zekerheid over je financiële toekomst.

Op onze website vind je uitgebreide informatie die je snel een antwoord geeft op al je vragen over het pensioen. Bekijk al onze pensioeninformatie of maak een afspraak voor het maken van een persoonlijke pensioenberekening.

Vraag hier je pensioenberekening aan >>

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.