Goedenavond, wij zijn morgen weer geopend van 8:30 - 17:30

Pensioenberekening

Er zijn allerlei redenen om een uitgebreide pensioenberekening te maken. Misschien ben je een aantal keer van werkgever veranderd of ben je pas laat begonnen met werken. Maar misschien is dit voor jou gewoon het juiste moment eens te kijken hoe je pensioenopbouw er precies uitziet en wat je van de toekomst kunt verwachten. Maak een afspraak om een exacte pensioenberekening te maken. Zo zie je meteen hoeveel je straks, na je pensioen, te besteden hebt.

Op internet vind je veel pensioentests, maar bij HypothekersUnie kun je ook terecht voor een persoonlijk advies van een van onze deskundige pensioenadviseurs. Met een complete pensioenberekening wordt je situatie overzichtelijk en helder uiteengezet. Hierdoor weet je straks precies waar je financieel aan toe bent. En dat is belangrijk, want het gaat immers om je oudedagvoorziening en ook dan wilt je nog wat financiële ruimte hebben.

Pensioenberekening (laten) maken

Misschien heb je al een pensioenregeling en ga je ervan uit dat deze goed is. Toch kun je dan, als je 65-67 jaar bent, voor vervelende verrassingen komen te staan. Door bezuinigingen van de overheid op sociale voorzieningen, zul je waarschijnlijk zelf je pensioen moeten gaan aanvullen. Als je nu al wilt weten hoe je pensioenopbouw eruit ziet, kun je via deze website een pensioenberekening laten maken en zo die vervelende verrassing vóór zijn. Dan weet je waar je aan toe bent en kun je eventueel tijdig maatregelen treffen. Een pensioenberekening geeft je zekerheid over je financiële toekomst.

Op onze website vind je uitgebreide informatie die je snel een antwoord geeft op al je vragen over het pensioen. Bekijk al onze pensioeninformatie of maak een afspraak voor het maken van een persoonlijke pensioenberekening.

Vraag hier je pensioenberekening aan >>

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.79%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypothekersunie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Veel kennis, flexibel, zeer persoonlijke aanpak en alles behalve stoffig "

Danicque Smeets

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

HypothekersUnie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie
  

  Vrijblijvend contact

  Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

  Vrijblijvend contact aanvragen

  Laagste rentepercentages

  Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

  Laagste rente
  0.79%
  Alles over de laagste rentes

  Direct persoonlijk contact

  Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
  Bekijk alle openingstijden

  Contact
  HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
  Maatregelen betreft COVID-19
  Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.