Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Pensioenen

Een goed pensioen is je garantie voor de toekomst. Een goed pensioen is zeker weten dat je later genoeg ruimte hebt om te blijven genieten van het leven. HypothekersUnie heeft de juiste pensioenadviseurs in huis om voor jou of je onderneming het juiste pensioenpakket samen te stellen: of het nu gaat om een collectieve pensioenpolis of een speciale polis, wij proberen voor jou altijd een maximaal pensioen te realiseren.

Onafhankelijk pensioenadvies

Wil je weten hoe je pensioen eruit ziet op je 67e verjaardag of daarna? Dan is het zinvol om van tijd tot tijd een onafhankelijk pensioenadvies aan te vragen en een 'pensioencheck' uit te voeren. Aan de hand van een aantal vragen kom je te weten of je iets aan je pensioen moet doen.

Wat je kunt doen willen we je graag in een persoonlijk financieel advies laten zien. Misschien wil je bijvoorbeeld:

  • eerder stoppen met werken;
  • meer tijd en geld voor je hobby vanaf je 60e;

Misschien heb je wel een paar jaar in het buitenland gewoond. Welke gevolgen heeft dat voor je pensioen? En wat als je tweeverdiener bent?

Je pensioensituatie is afhankelijk van veel factoren. Daarom nemen we bij HypothekersUnie de tijd om tot een persoonlijk financieel plan te komen. Je moet hier namelijk jaren mee vooruit kunnen, en op het moment dat je van je pensioen gaat genieten moet je ook echt kunnen genieten!

Pensioenen in Nederland

In Nederland is de financiering van je oude dag ingewikkeld geregeld. Regelingen omtrent het pensioen zijn in beweging en blijven dat ook. Na je pensionering kun je te maken krijgen met drie geldstromen:

  1. AOW: uitkering die elke inwoner van Nederland krijgt vanaf zijn AOW-leeftijd.
  2. Pensioenrechten via werkgever: de hoogte is afhankelijk van het aantal salaris en aantal arbeidsjaren
  3. Aanvullende verzekeringen: geven recht op een uitkering na pensionering.

De AOW- en VUT(vervroegde uittreding)-regelingen komen onder druk te staan. Dit kan betekenen dat je er geen optimaal gebruik van kunt maken. Je zult zelf aan je toekomstvoorziening moeten werken. Dit kun je alleen doen, maar met ons pensioen advies zal het een stuk gemakkelijker gaan. Onze pensioenadviseurs weten namelijk het maximale uit de beschikbare middelen te halen.

Mogelijkheden bij HypothekersUnie

Vraag je bij ons om onafhankelijk pensioenadvies, dan wegen we eerst de verschillende mogelijkheden af: sparen, verzekeren en beleggen.

Om je (aanvullend) pensioen te berekenen, is je pensioenfonds of pensioenverzekeraar uitgegaan van de huidige hoogte van de AOW. Dit betekent dat wanneer de AOW-uitkering omlaag gaat, er een gat valt in deze pensioenconstructie. Zelfs als je pensioen zo'n 70% van je laatst verdiende loon bedraagt, kun je te maken krijgen met een financieel gat.

Wil je advies over hoe zo'n gat kan ontstaan en hoe je dit gat kan opvullen? Spreek dan meteen met een van onze onafhankelijke pensioenadviseurs.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.