Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheek vergelijken via HypothekersUnie

Hypotheken komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er meerdere hypotheekverstrekkers die met verschillende tarieven werken maar kunnen hypotheken ook verschillen in constructie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hypotheek waarop maandelijks wordt afgelost, maar ook voor een aflossingsvrije hypotheek. Hiernaast zijn er nog veel meer manieren om een hypotheek aan te gaan.

Door de vele verschillen, is hypotheek vergelijken aan te raden. Vraag via Hypothekersunie.nl een offerte aan en krijg gedegen advies van een erkend hypotheekadviseur. Je vraagt 100% gratis en 100% vrijblijvend offertes aan en zit dus nergens aan vast! Zo kun je hypotheken vergelijken totdat je de vertrekker hebt gevonden die het beste past bij jouw wensen én situatie.

>> Vergelijk de laagste rentepercentages <<

Offerte aanvragen

Je kunt hypotheek vergelijken door vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen van verschillende hypotheekverstrekkers. Je vult je gegevens in en maakt je wensen en huidige financiële situatie kenbaar. Je kiest vervolgens via welke verstrekkers je een offerte op maat wilt ontvangen. Zodra je meerdere offertes hebt ontvangen, gaan we samen de hypotheken vergelijken en beslissen bij welke verstrekker je het best je hypotheek kunt onderbrengen.

Onafhankelijk hypotheken vergelijken

Veel banken en tussenpersonen adviseren en vergelijken op basis van hoe gemiddeld Nederland leeft. Wij adviseren juist over jouw huidige en toekomstige situatie. De lasten moeten zowel nu als in de toekomst betaalbaar zijn. Bij het vergelijken van hypotheken kijken we naar de situatie nu en in de toekomst en bespreken we daarbij behorende risico's, zoals werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Wij werken onafhankelijk doordat we, in tegenstelling tot de meeste andere 'onafhankelijke kantoren' in de regio, contacten hebben met álle aanbieders en geldverstrekkers. Bij ons krijg je daarom altijd een eerlijk en compleet advies. Of je nu starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. 

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Stefan: onafhankelijke adviseur
Stefan StalsZakelijk en Financieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.