Goedemorgen, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Tussenpersoon hypotheek

Woningzoekenden en hypotheekaanvragers weten vaak niet waar ze het beste een onafhankelijk hypotheekadvies kunnen krijgen en laten zich daardoor leiden door misleidende reclames op de radio en TV.

Een tussenpersoon (iemand die bemiddeld tussen hypotheekverstrekkers en woningzoekenden) wordt vaak gezien als extra kostenpost. Een extra schakel in het proces betekent immers extra kosten. Er moet nog iemand een boterham aan jou verdienen. En dat wil je niet! Toch is het zinvol, en in veel gevallen voordeliger, om een hypotheek tussenpersoon in te schakelen.

Waarom een tussenpersoon?

Hieronder staat kort opgesomd waarom een tussenpersoon zoals HypothekersUnie je een voordeligere hypothecaire geldlening dan bij bijvoorbeeld een bank kan opleveren:

 • Een tussenpersoon kent de markt. Wij zijn er meer dan 40 uur in de week mee bezig en weten precies welke hypotheekverstrekker op dat moment de voordeligste is.
 • Een tussenpersoon kent de mogelijkheden en, misschien nog veel belangrijker, de valkuilen. Voor welke vaststaande renteperiode moet je bijvoorbeeld kiezen? Dit is compleet afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verdient nadere verdieping. De tussenpersoon legt je ook uit welk bedrag je maximaal moet lenen. Een tophypotheek betekent natuurlijk een prachtige woning, maar je wilt natuurlijk ook lekker op vakantie en lekker leven.
 • De meest belangrijke reden om voor een tussenpersoon als HypothekersUnie te kiezen is echter het feit dat wij enorme kortingen kunnen bedingen. Wij sluiten wekelijks tientallen hypothecaire leningen af, waardoor wij eenvoudig kortingen kunnen krijgen die jij terugvindt in je hypotheekofferte. Dit betekent echter NIET dat je advies afhankelijk is van gecontracteerde contacten. Wij werken geheel onafhankelijk, en vergelijken hypotheken van álle geldverstrekkers en banken op de markt.

Ben je overtuigd? Klik dan hier voor een geheel vrijblijvend gesprek met een ervaren hypotheek tussenpersoon van HypothekersUnie. We komen ook graag naar jou! Van een hypotheek in Oss tot in Weert en van Amsterdam tot een hypotheekadviseur in Leiden: vind de vestiging bij u in de buurt en maak een afspraak. 

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
0.79%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Rick Felen Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypothekersunie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Zeer kundig, breed netwerk, zeer flexibel, zeer klantgericht, out of the box denker, zeer integer. "

LV

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
 • Korte lijnen: korte doorlooptijd
 • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
 • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
 • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

HypothekersUnie bij jou in de buurt Ook komen wij graag bij je op locatie
  

  Vrijblijvend contact

  Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekersUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

  Vrijblijvend contact aanvragen

  Laagste rentepercentages

  Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

  Laagste rente
  0.79%
  Alles over de laagste rentes

  Direct persoonlijk contact

  Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
  Bekijk alle openingstijden

  Contact
  HypothekersUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekersUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.
  Maatregelen betreft COVID-19
  Heb je een vraag over je hypotheek of wil je een (telefonische) afspraak inplannen met een adviseur? Neem contact met ons op: ook in deze tijd staan wij voor je klaar! Uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.