Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Tussenpersoon hypotheek

Woningzoekenden en hypotheekaanvragers weten vaak niet waar ze het beste een onafhankelijk hypotheekadvies kunnen krijgen en laten zich daardoor leiden door misleidende reclames op de radio en TV.

Een tussenpersoon (iemand die bemiddeld tussen hypotheekverstrekkers en woningzoekenden) wordt vaak gezien als extra kostenpost. Een extra schakel in het proces betekent immers extra kosten. Er moet nog iemand een boterham aan jou verdienen. En dat wil je niet! Toch is het zinvol, en in veel gevallen voordeliger, om een hypotheek tussenpersoon in te schakelen.

Waarom een tussenpersoon?

Hieronder staat kort opgesomd waarom een tussenpersoon zoals HypothekersUnie je een voordeligere hypothecaire lening dan bij bijvoorbeeld een bank kan opleveren:

  • Een tussenpersoon kent de markt. Wij zijn er meer dan 40 uur in de week mee bezig en weten precies welke hypotheekverstrekker op dat moment de voordeligste is.
  • Een tussenpersoon kent de mogelijkheden en, misschien nog veel belangrijker, de valkuilen. Voor welke vaststaande renteperiode moet je bijvoorbeeld kiezen? Dit is compleet afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verdient nadere verdieping. De tussenpersoon legt je ook uit welk bedrag je maximaal moet lenen. Een tophypotheek betekent natuurlijk een prachtige woning, maar je wilt natuurlijk ook lekker op vakantie en lekker leven.
  • De meest belangrijke reden om voor een tussenpersoon als HypothekersUnie te kiezen is echter het feit dat wij enorme kortingen kunnen bedingen. Wij sluiten wekelijks tientallen hypothecaire leningen af, waardoor wij eenvoudig kortingen kunnen krijgen die jij terugvindt in je hypotheekofferte. Dit betekent echter NIET dat je advies afhankelijk is van gecontracteerde contacten. Wij werken geheel onafhankelijk, en vergelijken hypotheken van álle geldverstrekkers en banken op de markt.

Ben je overtuigd? Klik dan hier voor een geheel vrijblijvend gesprek met een ervaren hypotheek tussenpersoon van HypothekersUnie. We komen ook graag naar jou!

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Stefan: onafhankelijke adviseur
Stefan StalsZakelijk en Financieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.