Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheek oversluiten

Heb je meer financiële ruimte nodig, of wil je lagere hypotheeklasten? Loopt je rentevast periode pas over jaren af en denk je dat de vaste hypotheekrente aan de hoge kant is? Betaal je een belachelijk hoge rente voor je consumptieve kredieten? Heb je geld nodig om te verbouwen? Te vaak komen wij bij mensen thuis waar we binnen no-time kunnen zorgen voor aanzienlijk lagere maandlasten (soms wel meer dan € 300,- netto per maand!). Deze mensen hebben dus met hetzelfde salaris maandelijks gewoon een paar honderd euro extra bestedingsruimte.

Wat de reden ook is, een hypotheek oversluiten is voor veel mensen een uitkomst. Wil jij ook oversluiten naar een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden? Lees dan snel verder of neem meteen contact met ons op.

Oversluiten met HypothekersUnie

HypothekersUnie vergelijkt voor jou de hypotheekrentes van alle geldverstrekkers (banken). Op die manier verzekeren we jou van de voordeligste, maar best passende hypotheek.

Wil je oversluiten, dan vragen wij offertes aan bij beschikbare geldverstrekkers en banken. We kijken daarbij niet alleen naar lagere rentepercentages, maar ook naar betere voorwaarden, want ook deze zijn belangrijk voor je keuze. Vraag ons overzicht aan van alle scherpste rentetarieven en onmisbare informatie over het oversluiten. Aansluitend bellen wij je op, en rekenen we voor je uit wat jij kunt besparen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies over het oversluiten van je hypotheek, staan onze adviseurs voor je klaar. Laat meteen je contactgegevens bij ons achter. Ook voor korte vragen kun je bij ons terecht.

Waarop letten?

Er is wel een aantal zaken waar je op moet letten bij het oversluiten van je hypotheek:

  • Je moet een zogenaamde boeterente betalen.
  • Het deel van de hypotheekrente dat betrekking heeft op de consumptieve leningen is niet fiscaal aftrekbaar.
  • Daar tegenover staat wel dat het rentepercentage op een hypotheekkrediet veel lager is dan op bijvoorbeeld een doorlopend krediet. Netto heb je dus toch meer geld te besteden.
  • Daarnaast moet je nog rekening houden met eventuele notariskosten en taxatiekosten.

Hypotheek oversluiten bij verbouwing

Bij een verbouwing kan een hypotheek oversluiting een uitkomst zijn, maar je kunt ook kiezen voor een verbouwingshypotheek of tweede hypotheek. Afhankelijk van de eventuele boete bij het oversluiten van de hypotheek, kan een tweede hypotheek voordeliger zijn. Bovendien is de rente op een lening voor woningverbetering weer fiscaal aftrekbaar.

Laat ons voor je uitrekenen of oversluiten voor jou gunstig is. We vergelijken voor je wie de beste hypotheekvoorwaarden koppelt aan een lage hypotheekrente. Op basis daarvan krijg je van ons een onafhankelijke vergelijking van hypotheken.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.