Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Zakelijke hypotheken

HypothekersUnie heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers in financiële zaken. Deze ervaring in combinatie met onze contacten bij álle geldverstrekkers, is onze unieke waarde bij het behandelen van hypotheekaanvragen voor ondernemers.

Bij werknemers in loondienst is een werkgeversverklaring en loonstrook soms al voldoende om een hypotheek te krijgen, maar als ondernemer moet je veel meer financiële informatie op 'tafel' leggen. Niet alleen je privé-inkomen of je vermogensopgave doen ter zake, maar ook de financiële positie van je bedrijf en het toekomstperspectief zijn belangrijk voor de bank.

De bank kijkt goed naar de financiële cijfers van je onderneming. Het cijfermateriaal en de eventuele knelpunten die kunnen ontstaan kun je bespreken met je accountant. Voor hypotheekadvies voor ondernemers, kun je natuurlijk ook bij HypothekersUnie terecht.

HypothekersUnie hypotheekadviseur ondernemers

De ervaren en erkende adviseurs van HypothekersUnie weten precies welke eisen financiers stellen voor het verstrekken van een zakelijke hypotheek. Wij kunnen op bekwame wijze een financieringsaanvraag opstellen, zodat je aanvraag de meeste kans van acceptatie heeft.

Voordelen ondernemershypotheek

Wat zijn de voordelen van het aanvragen van een ondernemershypotheek bij HypothekersUnie?

  • Alle hypotheekvormen zijn mogelijk, waaronder een aflossingsvrije hypotheek, effectenhypotheek, beleggingshypotheek, spaarhypotheek, annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en tweede hypotheken.
  • Geen extra aanvragen. Wij weten wat we moeten weten en zullen niet steeds weer terugkomen met extra vragen om informatie.
  • De scherpste hypotheekrente tarieven. Voor de ondermershypotheek gelden geen extra hypotheekrente opslagen voor verhoogd risico omdat je ondernemer bent.

Criteria ondernemershypotheek

"Het beoordelen van het ondernemersinkomen is een ingewikkelde zaak voor de meeste hypotheekbemiddelaars of hypotheekverstrekkers."

Wij hebben uit onze ervaring bij de bank geleerd dat de hypotheekafdeling en de afdeling ondernemingen elkaar niet altijd goed begrijpen. Op basis van die ervaring hebben we een model ontwikkeld waarmee we de ondernemer die een hypotheek wil afsluiten helpen, om zijn inkomen uit onderneming inzichtelijk te maken voor de hypotheekverstrekkers. Door onze ondernemersspecialisatie en goede samenwerking met álle hypotheekverstrekkers zijn wij in staat hypotheken te verstrekken waar anderen nul op request van de bank krijgen.

Mogelijkheden hypotheek ondernemer

Ondanks veranderende wetten en terugtrekkende hypotheekverstrekkers, blijven er voor ondernemers en zelfstandigen nog genoeg mogelijkheden over. Enkele aspecten van de ondernemers hypotheek:

  • De ondernemers hypotheek houdt rekening met versnelde afschrijvingen die je inkomen verlagen.
  • Voor de ondernemershypotheek heb je niet per se de jaarstukken van de afgelopen 3 jaar nodig; twee jaar (en soms minder) is vaak voldoende.
  • Ook een prognosejaar kan worden gebruikt voor het bepalen van je maximale hypotheek.
  • De hypotheek voor ondernemers houdt ook rekening met andere inkomsten dan het salaris uit je onderneming, zoals: tantiemes, dividend of bijvoorbeeld waarde opbouw in je personal holding.

... Kortom een hypotheek die bij jou als ondernemer past! Maak direct een afspraak met de hypotheekadviseur voor ondernemers, of bel ons op (+31) 0495-769 090 voor een direct advies.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.