Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Maximale hypotheek met inkomen

Banken en verzekeraars kennen steeds meer voorwaarden toe aan een maximale hypotheeklening. Enkele voorbeelden zijn een leeftijdsgrens, extra verzekeringen en een aanzienlijk hogere hypotheekrente. Een hypotheek van 125% van de executiewaarde (EW) of hoger is bijvoorbeeld niet altijd verstandig. Of het verstandig is, hangt van meer af dan alleen je inkomen.

Maximale hypotheek zonder inkomen

Heb je geen inkomen? Dan zijn er een aantal banken die een hypotheekrente verstrekken tot maximaal 60% van de executiewaarde. In andere woorden: je moet het resterende deel van de lening en de kosten geheel uit eigen vermogen betalen, of bij de koop van een andere woning de lening met de overwaarde van de oude woning financieren.

Maximale hypotheek berekenen door HypothekersUnie

Laat de adviseurs van HypothekersUnie voor jou de maximale hypotheek berekenen. Wij weten welke bank de beste hypotheekvoorwaarden koppelt aan de maximale hypotheek. Jouw adviseur zal altijd vooraf met je bespreken hoe hoog de lening kan zijn en welke risico's je loopt.

Weten dat je geen onnodig risico loopt met je maximale hypotheek is wel zo fijn. HypothekersUnie verzekert je ervan alles goed uitgezocht te hebben. Geen verrassingen of kleine lettertjes waarvan je niet op de hoogte was. Ga met ons in gesprek voor het vergelijken en berekenen van je maximale hypotheek. We komen ook graag bij je langs!

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.