Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypothecaire lening

Als je hebt besloten om een eigen huis te kopen en daarvoor een hypothecaire lening aangaat, moet je natuurlijk nog op zoek gaan naar aanbieders van dergelijke kredieten. De eerste aanbieder die je tegenkomt hoeft lang niet altijd de beste te zijn. Het loont vaak de moeite om verschillende aanbieders tegenover elkaar af te wegen. Misschien biedt de ene aanbieder betere garanties of heb je er gewoon een prettiger gevoel bij.

Het vergelijken van hypotheekverstrekkers is veel werk. Om een goede vergelijking te kunnen maken moet je je verdiepen in de materie, en dat is een tijdrovende klus. Als je een hypotheek gaat afsluiten wil je graag de beste aanpak weten, en uiteraard de risico's van de hypothecaire lening. HypothekersUnie zoekt alles voor je uit, zodat je zeker weten de juiste beslissingen maakt.

Hypothecaire lening advies

Het aanvragen van een hypothecaire lening is een grote stap in je leven. Je gaat er deels afhankelijk van worden, dus je moet wel zeker zijn waar je aan begint. Heb je twijfels of voelt een bepaalde hypotheekaanbieder niet goed? Ga er dan niet mee in zee.

Vergelijk aanbieders én kredieten

Het is daarnaast eveneens belangrijk om niet alleen de verschillende aanbieders van een hypotheek tegenover elkaar af te wegen, maar ook de kredieten die ze aanbieden. De ene hypotheek heeft bijvoorbeeld volledig andere voorwaarden dan de andere en misschien sluit die ene wel veel beter aan op jouw situatie dan degene die eerst werd voorgesteld. Daarnaast bieden niet alle verzekeraars ook alle mogelijke kredieten aan, dus hou ook daar rekening mee.

Wil je uitleg over de hypothecaire lening? Maak dan een gratis afspraak met HypothekersUnie.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Stefan: onafhankelijke adviseur
Stefan StalsZakelijk en Financieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.