Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheekgesprek

Goede informatie en transparantie zijn bij het afsluiten van je hypotheek van groot belang. Door een GRATIS hypotheekgesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur weet wat er allemaal mogelijk is. 

Hypotheek gesprek bij een onafhankelijke adviseur of bij een bank?

De eerste stap bij het afsluiten van een hypotheek is het beantwoorden van de vraag of je een hypotheekgesprek aangaat bij een onafhankelijke hypotheekadviseur of een bank. HypothekersUnie is een onafhankelijke hypotheekadviseur die het aanbod van álle hypotheekaanbieders vergelijkt en kijkt welke hypotheekverstrekker het beste bij je wensen en leefsituatie past. Daarnaast helpt je adviseur je ook met het indienen van de hypotheekaanvraag en het daadwerkelijke afsluiten van de hypotheek. 

Klik hier wanneer meer wil lezen over de verschillen tussen een hypotheek regelen via een bank of via een onafhankelijke adviseur 

Hypotheekadvies en hulp bij besparen op je verzekeringen
Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
Adviesgesprek bij je thuis, op locatie of op kantoor

Jouw wensen en belangen centraal

Plan je gratis hypotheekgesprek in! Een goede hypotheekadviseur kan zich onderscheiden door bij allerlei zaken stil te staan, zowel financieel als niet-financieel. Een hypotheek afsluiten is namelijk een duurzame en grote financiële stap die invloed heeft op de rest van je (financiële) leven. Het is daarom belangrijk dat de hypotheek-keuze duurzaam en weloverwogen is. Door jouw wensen en belangen centraal te stellen en kritische vragen te stellen over het heden én de toekomst, kan de onafhankelijke hypotheekadviseur samen met jouw tijdens het hypotheekgesprek een duidelijk beeld scheppen en de opties op een rijtje zetten die het beste bij jou passen.

Vragen die je kunt verwachten tijdens een hypotheekgesprek

De onafhankelijk hypotheekadviseur zal tijdens het gratis hypotheek gesprek vragen stellen over je financiële situatie. Vragen zoals 'Wat is je inkomen', 'Heb je een vast contract' en 'Hoeveel spaargeld heb je op je rekening staan' kun je verwachten. Deze vragen zijn belangrijk om een duurzaam hypotheekadvies te kunnen bieden. De informatie is uiteraard compleet vertrouwelijk. 

Onze hypotheekadviseurs zullen ook bij je toekomstplannen stilstaan. Wellicht ga je later meer verdienen, of wil je juist kinderen en daarom minder gaan werken. Tijdens het hypotheekgesprek gaan we daar iets dieper op in, zodat we een hypotheek kiezen die ook in de toekomst betaalbaar is. 

Durf zelf vragen te stellen

Hoewel de hypotheekadviseur je financiële situatie en financiële toekomst zo goed mogelijk in kaart probeert te brengen door tijdens het hypotheekgesprek vragen te stellen, is het ook belangrijk dat je zelf vragen stelt. Begrijp je iets niet of zou je graag meer informatie willen? Schroom dan niet om deze eventuele vragen op te werpen tijdens het hypotheekgesprek. 

Wij van HypothekersUnie vinden dit enorm belangrijk. In een branche waar communicatie en helderheid zó bepalend is, willen wij graag samen met jou alle mogelijkheden in kaart brengen. 

Gratis hypotheekgesprek plannen

Bij HypothekersUnie is het eerste kennismakingsgesprek compleet gratis en vrijblijvend. Het is bij het afsluiten van een hypotheek belangrijk dat je een klik ervaart met de hypotheekadviseur. Tijdens het eerste gratis hypotheekgesprek zal er een kennismaking tussen jou en de adviseur plaatsvinden. Tevens kunnen we in de eerste hypotheek afspraak al enkele prangende vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld: wat kun je maximaal lenen?  
Ervaar je een klik en wil je samen met ons de juiste hypotheek vinden voor je droomhuis? Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs staan voor je klaar. 

9.6
70+ reviews
Plan een gratis & vrijblijvend introductiegesprek Bel ons op 0495 769 090
Of laat ons contact opnemen met jou.
Ook aan huis en in het weekend. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Het introductiegesprek kost je helemaal niets. Jouw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld.
Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past, de laagste hypotheekrente heeft en uiteraard de beste voorwaarden voor jouw droomwensen.


En dat voor alle mogelijke situaties!

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur Laagste rente
1.19%
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
Wat klanten over ons zeggen
Thar Zang 23-08-2018 " Proactief bijgestaan door mevrouw Martine de Vries kwamen wij snel tot een prachtig resultaat inzake ons droomhuis in Noord-Brabant. De nodige hobbels nam mevrouw De Vries voortvarend, zeer klantgericht en buitengewoon professioneel, dus met veel kennis van zaken en veel ervaring. Niets dan dank! "
Rene 28-09-2018 " Hypothekersunie is echt aan te raden. Er wordt snel gehandeld en alles opgepakt. Ook na kantooruren altijd bereikbaar bij evt vragen enz. "

HypothekersUnie: je onafhankelijke hypotheekadviseur

  • Grootste aanbod hypotheekverstrekkers
  • Onafhankelijk aanbod
  • Optimale prijs-/kwaliteitverhoudingsit
  • Altijd een GRATIS oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk advies
Vraag direct advies
Contactpersonen
Lex: onafhankelijke adviseur
Lex SchreuderFinancieel adviseur
Dordrecht
Martine: onafhankelijke adviseur
Martine de VriesFinancieel adviseur
Leiden
Roel: onafhankelijke adviseur
Roel DingenFinancieel adviseur
Amsterdam
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur
Tilburg
Gratis advies thuis of op bij ons op kantoor Door heel Nederland
  • Gecertificeerde adviseurs, herkenbaar aan hun keurmerk
  • Betrouwbaar, deskundig en persoonlijk
  • Snelheid en kwaliteit tegen lage kosten
Klanten geven ons een
9.6
70+ reviews
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!
Plan een gratis & vrijblijvend introductiegesprek Bel ons op 0495 769 090
Of laat ons contact opnemen met jou.
Ook aan huis en in het weekend. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Het introductiegesprek kost je helemaal niets. Jouw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld.