Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheekafspraak

Heb je je droomwoning op het oog, of ben je je nog aan het oriënteren wat betreft je hypotheek? Zet samen met HypothekersUnie deze belangrijke financiële stap. Plan nu een GRATIS hypotheekafspraak in. 

Wat houdt de afspraak precies in?

De hypotheekafspraak is het gesprek dat je hebt met een (onafhankelijke) hypotheekadviseur. Een (onafhankelijke) hypotheekadviseur biedt je hypotheekadvies, helpt je met het vinden van een passende hypotheek en voorziet je van alle informatie rondom financiële en juridische vraagstukken bij het afsluiten van een hypotheek. Tijdens de hypotheek afspraak wordt er kennisgemaakt met de hypotheekadviseur en zullen jouw persoonlijke financiële situatie én persoonlijke wensen en behoeften in kaart gebracht worden. Daarbij ontvang je tijdens de hypotheekafspraak algemene informatie over de hypotheekproducten van verschillende hypotheekverstrekkers en bespreekt de adviseur verschillende mogelijke situaties met je.

Hypotheekadvies en hulp bij besparen op je verzekeringen
Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
Adviesgesprek bij je thuis, op locatie of op kantoor

Wat kun je tijdens het gesprek verwachten?

Allereerst zullen je financiële situatie en je persoonlijke wensen en behoeften in kaart gebracht worden. De hypotheekadviseur heeft deze informatie nodig om een passend hypotheekadvies te kunnen verstrekken. Om de financiële situatie in kaart te kunnen brengen, kun je vragen verwachten zoals 'Heb je een vast contract?', 'Heb je spaargeld?', en 'Wat is je inkomen?'.

De hypotheekadviseur zal tijdens de hypotheek afspraak ook vragen naar jouw persoonlijke wensen en belangen. Deze wensen en behoeften zullen bepalend zijn bij het maken van een duurzame en weloverwogen keuze. Bovendien onderscheidt een goede hypotheekadviseur, zoals die van HypothekersUnie, zich door niet alleen bij je huidige financiële situatie stil te staan, maar ook bij de toekomstige financiële situatie. De hypotheek dient namelijk in de toekomstige financiële situatie ook nog passend te zijn. Tenslotte helpen de hypotheekadviseurs van HypothekersUnie je ook met het afsluiten van een passende hypotheek.

Heb je tijdens de hypotheekafspraak vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om deze te stellen; wij vinden het enorm belangrijk dat wij je op de meest transparante en heldere wijze bemiddelen naar jouw droomwoning.

Plan een gratis hypotheek afspraak met HypothekersUnie

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens het afsluiten van je hypotheek een klik ervaart met de onafhankelijke hypotheekadviseur. Het eerste kennismakingsgesprek is daarom compleet gratis en geheel verblijvend. Als je een klik ervaart met de adviseur, plannen we een vervolggesprek in zodat we je naar de best passende hypotheek kunnen helpen. Wil je graag vrijblijvend de eerste stap zetten en een hypotheekafspraak inplannen? Neem dan nu contact met ons op.

9.6
70+ reviews
Plan een gratis & vrijblijvend introductiegesprek Bel ons op 0495 769 090
Of laat ons contact opnemen met jou.
Ook aan huis en in het weekend. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Het introductiegesprek kost je helemaal niets. Jouw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld.
Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past, de laagste hypotheekrente heeft en uiteraard de beste voorwaarden voor jouw droomwensen.


En dat voor alle mogelijke situaties!

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur Laagste rente
1.19%
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
Wat klanten over ons zeggen
L vd Zwan 13-06-2018 " zeer concreet en duidelijk advies en super snelle reactie na stellen van een vraag via mail, app en telefoon. "
M. Lauwerijssen 27-12-2017 " Deskundig, onafhankelijk, persoonlijk en integer. De adviseur maakt de juiste vergelijkingen en geeft een integraal beeld. Het advies stopt niet bij een hypotheekofferte, ons hele financiële paatje werd doorgenomen. Fijn dat iemand met ons meedenkt, vooruit denk en ons spiegelt. "

HypothekersUnie: je onafhankelijke hypotheekadviseur

  • Grootste aanbod hypotheekverstrekkers
  • Onafhankelijk aanbod
  • Optimale prijs-/kwaliteitverhoudingsit
  • Altijd een GRATIS oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk advies
Vraag direct advies
Contactpersonen
Martine: onafhankelijke adviseur
Martine de VriesFinancieel adviseur
Leiden
Stefan: onafhankelijke adviseur
Stefan StalsFinancieel adviseur
Roermond
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur
Tilburg
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur
Pijnacker
Gratis advies thuis of op bij ons op kantoor Door heel Nederland
  • Gecertificeerde adviseurs, herkenbaar aan hun keurmerk
  • Betrouwbaar, deskundig en persoonlijk
  • Snelheid en kwaliteit tegen lage kosten
Klanten geven ons een
9.6
70+ reviews
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!
Plan een gratis & vrijblijvend introductiegesprek Bel ons op 0495 769 090
Of laat ons contact opnemen met jou.
Ook aan huis en in het weekend. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Het introductiegesprek kost je helemaal niets. Jouw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld.