Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheek afsluiten

Online een hypotheek afsluiten? Via een bank? Via een tussenpersoon? Er zijn veel manieren, maar de meest geadviseerde manier is om dit te regelen via een onafhankelijke adviseur. HypothekersUnie helpt je graag en begeleidt je tijdens het gehele proces. Wij geven je een onafhankelijk advies op maat en een uitgebreide vergelijking tussen alle hypotheekverstrekkers. Ook een voordelige hypotheek afsluiten met de beste voorwaarden?  Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe gaat het afsluiten van een hypotheek in zijn werk?

Hieronder staat kort een voorbeeld beschreven hoe het afsluiten van een hypotheek bij HypothekersUnie in zijn werk gaat.

 1. Contact via mail, telefoon of Facebook
 2. Gratis oriëntatiegesprek, hierna weet je wat de mogelijkheden van een hypotheek zijn en kun je op zoek gaan naar jouw droomwoning
 3. Verzamelen en opsturen benodigde documenten voor adviesgesprek
 4. Adviesgesprek: hierbij wordt een onafhankelijke vergelijking gemaakt tussen alle geldverstrekkers en krijg je advies over de vorm, rente en looptijd van de hypotheek
 5. Dossier indienen bij geldverstrekker, afwachten op beoordeling
 6. Offerte hypotheek! Op dat moment is alles rond en is de hypotheek officieel afgesloten
 7. Alle stukken worden naar de notaris gestuurd en kun je passeren
Hypotheekadvies en hulp bij besparen op je verzekeringen
Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
Adviesgesprek bij je thuis, op locatie of op kantoor

HypothekersUnie neemt alles uit handen

Naast het afsluiten van een hypotheek begeleidt HypothekersUnie je in het gehele proces. Van het eerst contactmoment tot het passeren van de woning zijn wij jouw financiële partner. Wij voorzien in best mogelijke advies op basis van jouw wensen. Vervolgens dienen wij een compleet dossier in bij de geldverstrekker naar keuze en onderhouden hierna alle contacten. Dat betekent dat jij als klant enkel hoeft te wachten tot je de offerte kunt ondertekenen! Van het adviseren tot aanvragen & uiteindelijk afsluiten van de hypotheek: wij regelen het voor je. Ook zorgen we dat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent: zo brengen we je meteen in het eerste gesprek op de hoogte van de kosten van de hypotheek afsluiten.  

Ook bij het ophogen en oversluiten van een hypotheek

Niet alleen bij de aankoop van een woning helpen we je graag verder, maar ook bij het oversluiten (omzetten) of ophogen (in geval van verbouwing) van je bestaande hypotheek. Ook in dat geval kunnen wij een uitgebreide analyse en vergelijking maken om jou te voorzien van een passende hypotheek. 

Neem contact op 

Heb je een woning aangekocht of ben je op zoek naar een financiële partner die jouw voorziet van persoonlijk advies? Wil je kosten van het afsluiten van de hypotheek laag houden en toch excellente service ontvangen? Neem gerust contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek of laat je contactgegevens bij ons achter. Wij helpen je graag verder!

9.6
70+ reviews
Plan een gratis & vrijblijvend introductiegesprek Bel ons op 0495 769 090
Of laat ons contact opnemen met jou.
Ook aan huis en in het weekend. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Het introductiegesprek kost je helemaal niets. Jouw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld.
Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past, de laagste hypotheekrente heeft en uiteraard de beste voorwaarden voor jouw droomwensen.


En dat voor alle mogelijke situaties!

Direct persoonlijk advies

+31 (0)495 769 090
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur Laagste rente
1.19%
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Vestigingen
Haarlem
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
Wat klanten over ons zeggen
Mathijs Wouters 14-05-2018 " Pascal heeft mij gedurende de aankoop van mijn woning continue bijgestaan in het proces. Top advies, snel waar nodig, betrokken en gedreven personeel. Echt absoluut een aanrader. "
Marjo UniQ 06-11-2016 " Stefan heeft ons perfect geholpen met de hypotheekaanvraag en we kunnen altijd bij hem terecht voor overige financiële vragen. Hij geeft heel goed advies, heeft uitstekende kennis van zaken en weet exact wat er in de markt speelt! "

HypothekersUnie: je onafhankelijke hypotheekadviseur

 • Grootste aanbod hypotheekverstrekkers
 • Onafhankelijk aanbod
 • Optimale prijs-/kwaliteitverhoudingsit
 • Altijd een GRATIS oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk advies
Vraag direct advies
Contactpersonen
Stefan: onafhankelijke adviseur
Stefan StalsFinancieel adviseur
Roermond
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur
Tilburg
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur
Pijnacker
Dennis: onafhankelijke adviseur
Dennis PriemFinancieel adviseur
Valkenswaard
Gratis advies thuis of op bij ons op kantoor Door heel Nederland
 • Gecertificeerde adviseurs, herkenbaar aan hun keurmerk
 • Betrouwbaar, deskundig en persoonlijk
 • Snelheid en kwaliteit tegen lage kosten
Klanten geven ons een
9.6
70+ reviews
Hypotheek berekenen? Een online tool is écht niet genoeg!
Plan een gratis & vrijblijvend introductiegesprek Bel ons op 0495 769 090
Of laat ons contact opnemen met jou.
Ook aan huis en in het weekend. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Het introductiegesprek kost je helemaal niets. Jouw gegevens worden uiteraard niet met derden gedeeld.