Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Advies van een erkend onafhankelijk Hypotheekadviseur

Om je goed te laten informeren over de verschillen en de mogelijkheden van iedere hypotheeksoort, kun je een onafhankelijke hypotheekadviseur inschakelen. Een dergelijke adviseur werkt in tegenstelling tot de hypotheekmedewerker van een bank niet voor een bepaalde instelling, maar bemiddelt bij het afsluiten van hypotheken voor vele bankinstellingen. Hij kan je advies geven en samen met je bekijken wat voor jou de beste hypotheek is.

Kosten van een onafhankelijke hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur krijgt meestal een provisie voor het afsluiten van een hypotheek. Een provisie is een soort van beloning en bestaat uit een percentage van het overeen te komen hypotheekbedrag. Sommige mensen denken daarom dat er niet meer naar een geschikte hypotheek gezocht wordt, maar naar de hypotheek met de voor de adviseur hoogste provisie. In de praktijk komt dit inderdaad voor, maar het is meer uitzondering dan een regel. Om toch de protesten op dit gebied tegen te gaan, wordt er in plaats van met provisies steeds vaker gewerkt met een uurtarief. Je krijgt dus hypotheekadvies dat per uur betaald moet worden. Dit bedrag wordt vooraf vastgesteld, zodat je weet wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Bij HypothekersUnie werken we echter met vaste tarieven. Zo weet je al vóórdat je onze diensten afneemt, wat het je gaat kosten. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. In ons dienstverleningsdocument staat precies wat we voor je doen en wat je aan ons betaalt.

Advies van en over hypotheekverstrekkers

Er zijn in Nederland zeer veel hypotheekverstrekkers. Dit zijn meestal banken en andere financiële instellingen, zoals verzekeringsmaatschappijen. Deze hypotheekverstrekkers kun je vinden door bijvoorbeeld via internet te zoeken. Veel van deze hypotheekverstrekkers hebben een eigen website waarop ze hun diensten aanbieden. Hier vind je algemene informatie en gegevens over de rentepercentages en voorwaarden die gelden bij de diverse hypotheekvormen die ze aanbieden.

De snelste en maximale hypotheekofferte tegen de beste rente laten berekenen?

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Overal willen ze je een maximale hypotheek tegen de voordeligste rente verstrekken. Overal kun je je hypotheek laten berekenen en overal bieden ze je de goedkoopste rente. Zo veel verschillende hypotheekaanbieders met evenzoveel verschillende voorwaarden. Heb je een goede hypotheekaanbieding ontvangen? Kijk altijd goed naar de voorwaarden. Voorwaarden zoals: boete bij verkoop, de looptijd van de geboden (lage) rente zijn bijvoorbeeld belangrijke hypotheekvoorwaarden die bepalend zijn voor de prijs (rente) van je hypotheek. Los je eigenlijk wel af op je hypotheek? Ook belangrijk en bepalend voor je voordeligste hypotheekaanbieding of hypotheekofferte. Vraag een offerte aan!. Graag zoeken wij de hypotheek voor je op tegen de gunstigste voorwaarden. Wij maken een vergelijking tussen al die verschillende banken en berekenen welke hypotheek voor jou het beste is tegen de laagst mogelijke lasten en rente:

Voor advies van een van onze onze afhankelijke hypotheekadviseurs neem je direct contact met ons op.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.