Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Een persoonlijk, gratis hypotheekadvies gesprek

Voor een goed en gedegen hypotheekadvies is het altijd verstandig om advies aan te vragen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur.

De meeste mensen zijn geneigd om naar hun bank te gaan voor een hypotheek. Dit is meestal een onverstandige keus, omdat een bank alleen hun eigen hypotheekproducten adviseert. Bij een onafhankelijke hypotheekadviseur is dit anders. Zij adviseren over diverse hypotheekverstrekkers wat misschien wel beter voor jou uitpakt.

Kortom, voor een beter hypotheekadvies, kan je je beter wenden tot de onafhankelijke hypotheekadviseur omdat deze over een ruimer hypotheekaanbod beschikt, door te zijn aangesloten bij meerdere hypotheekverstrekkers, en een hypotheek kan aanbieden die perfect past bij jouw persoonlijke situatie.

Hypotheekadvies gesprek

De hypotheekrente is voor de meeste mensen de reden voor het kiezen van een bepaalde vorm van hypotheek. Een lage rente is dan ook meestal doorslaggevend bij het afsluiten van jouw hypotheek. Om te weten of dit ook lagere maandlasten met zich meebrengt, kunnen wij voor jou berekenen. Door middel van een eenvoudig gesprek, geven wij als onafhankelijke hypotheekadviseur gratis hypotheekadvies over de diverse hypotheekvormen, jouw maandlasten en rente.

Haal hier je voordeel uit en vraag een vrijblijvend hypotheekadvies aan bij HypothekersUnie.

Hypotheekvormen

Er is een groot aanbod in diverse hypotheekvormen in Nederland. Dit maakt het zeker niet makkelijker voor jou. Hierdoor kunnen wij ons goed voorstellen dat het lastig is om een een hypotheekvorm te kiezen die het beste bij jouw situatie past. De hypotheekvormen worden verdeeld in drie categorieën. Kom langs voor een hypotheekadvies gesprek en bekijk jouw mogelijkheden.

Hypotheekvorm: direct maandelijks aflossen

  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire hypotheek

Bij deze hypotheekvormen betaal je gedurende de looptijd van de hypotheek, maandelijks hetzelfde bedrag. Het bedrag dat je betaalt is de aflossing, plus rente. Aan het einde van de looptijd, de vaste einddatum, is de hypotheekschuld geheel afgelost. Hierdoor heb je altijd zekerheid van een schuldvermindering.

Hypotheekvorm: aflossingsvrije hypotheek

Bij een aflossingsvrije hypotheek is aflossen niet verplicht. Wel betaal je maandelijks de rente. Echter geldt dit alleen voor aflossingsvrije hypotheken afgesloten voor 2013. Wie na 2013 een hypotheek afsluit, heeft niet altijd recht op hypotheekaftrek. Je zult dan je hypotheek moeten aflossen op basis van een lineaire of annuïteitenhypotheek.

Hypotheekvormen: aflossen einde looptijd

  • Spaarhypotheek
  • Hybride hypotheek

Bij deze hypotheekvormen is de eindaflossing geregeld door de uitkering van een verzekering. Bij een hybride hypotheek kunt je zowel beleggen en sparen binnen de verzekering. Daarnaast kan je tijdens de gehele looptijd je hypotheek aanpassen. Bij een spaarhypotheek spaar je alleen tijden de looptijd. Deze hypotheekvormen zijn vooral aantrekkelijk bij een hoge hypotheekrente.

Gratis hypotheekadvies gesprek

Meer weten over bovenstaande of andere hypotheekvormen? Wij verzorgen alle hypotheekvormen, passend bij jouw situatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op en plan een afspraak voor een gratis hypotheekadvies gesprek. Je bent van harte welkom bij ons op het kantoor of wij komen graag bij jou op locatie langs.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.