Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Belang van een goed hypotheekadvies

Op de hypotheekmarkt zijn veel verschillende partijen actief. Banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, allemaal bieden ze een uitgebreid pakket hypothecaire leningen aan. Zo zijn er momenteel in Nederland meer dan 90 hypothecaire geldverstrekkers. Het aantal hypotheekvarianten, dat door deze geldverstrekkers wordt aangeboden, is in de loop der tijd opgelopen tot boven de 600.

Al deze varianten verschillen niet alleen in constructie, maar ook in voorwaarden en mogelijkheden. Een goed hypotheekadvies en goede uitleg over de hypotheekkosten is dus belangrijk, wanneer je je keuze gaat maken.

Kleine verschillen, grote gevolgen

De voorwaarden van een hypotheek zijn niet altijd even makkelijk te begrijpen. Het is vaak juridische taal, die door maar weinig mensen echt interessant wordt gevonden. Toch kan een onbelangrijk lijkende voorwaarde in de toekomst grote financiële consequenties hebben. Zo hanteren sommige geldverstrekkers een boetebeding, waardoor zij bij een extra aflossing kosten in rekening mogen brengen. Ook worden vaak beperkingen opgelegd in de keuzemogelijkheden bij een volgende rentevaste periode. De kleine lettertjes in je hypotheekvoorwaarden zijn dus wel degelijk van groot belang.

Welke hypotheek is voor jou het beste?

Bij de keuze van een hypotheek vormt je persoonlijke wensenpakket uiteraard het uitgangspunt. Maar hoe vind je in dat bos van voorwaarden en hypotheekvarianten die ene hypotheek, die het beste aansluit bij jouw situatie? Een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies biedt in dat geval uitkomst. Je wilt immers dat bij de keuze van je hypotheek alleen gekeken wordt naar jouw belang, niet dat van de bank of de hypotheekadviseur. En dat doet HypothekersUnie.

Adviseren én bemiddelen

Veel mensen, die een hypotheek willen afsluiten, hebben behoefte aan een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Ze willen graag vrijblijvend geïnformeerd worden, zonder zich direct te binden.

Voor het inhuren van een deskundig adviseur moet uiteraard worden betaald, maar een oriëntatiegesprek van HypothekersUnie is altijd gratis. Daarnaast adviseert HypothekersUnie niet alleen, maar bemiddelen wij ook.

Het beste hypotheekadvies

Wanneer je een hypotheek rechtstreeks bij een geldverstrekker afsluit, betaal je hetzelfde als wanneer je de bemiddeling door HypothekersUnie laat verzorgen. Het enige doel van onze adviseurs is jou het beste hypotheekadvies te geven. Alleen dan vertrouw je immers ook de bemiddeling aan hen toe. Daarmee verdienen zij hun geld: met het beste advies, gebaseerd op jouw wensen, situatie en toekomstplannen.

Suggesties, tips, adviezen

Het werk van HypothekersUnie houdt overigens niet op bij het adviseren en bemiddelen in hypotheken. Voor alle zaken, die maar enigszins te maken hebben met de aanschaf van een woning, kun je van onze expertise gebruikmaken. Of je nu een vraag hebt over de loonbeschikking, de notaris of het taxatierapport, wij staan voor je klaar. Vanaf het zoeken naar een woning tot ver na de koop. Zelfs je toekomstplannen komen bij ons aan bod.

Kortom, het beste hypotheek advies en een brede dienstverlening… krijg je bij HypothekersUnie.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Pascal: onafhankelijke adviseur
Pascal VrijenhoekFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.