Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Hypotheek afsluiten

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk dat je je goed laat voorlichten over de verschillende hypotheekvormen. De hoogte van de hypotheekrente is daarbij natuurlijk niet onbelangrijk. Een advies op maat, gebaseerd op je persoonlijke omstandigheden, is dan ook absoluut de moeite waard.

Hypotheek vergelijken

Je zoekt waarschijnlijk een goedkope hypotheek, met lage maandlasten en tegen een lage rente. Als je het maximale voordeel uit je hypotheek wilt halen zit je bij ons goed. Maar ook als je meer met je hypotheek wilt doen. Want niet alleen zijn er verschillende hypotheekvormen, ook kun je eventuele restschuld meefinancieren en de overwaarde van je huidige woning gebruiken. Ga je hypotheek vergelijken? Dan is het belangrijk om deze mogelijkheden mee te nemen in je besluit.

Wil je meer weten over wat je allemaal kan doen met je hypotheek? De hypotheekadviseur van HypothekersUnie vergelijkt voor jou het grootste aanbod geldverstrekkers/banken. Dankzij onze (onafhankelijke!) samenwerkingen met banken als Rabobank, ABN AMRO en ING, kunnen we je een compleet aanbod bieden.

Afspraak met de hypotheekadviseur

We maken graag een afspraak voor een hypotheekgesprek. In een informeel gesprek inventariseren we je wensen en informeren we je over de mogelijkheden en de bijkomende hypotheek kosten wanneer je een huis gaat kopen. We dragen zorg voor de juiste begeleiding en afwikkeling van je hypotheek. Van offerte tot notaris.

Een van onze gekwalificeerde hypotheekadviseurs wordt jouw vaste adviseur. Zo heb je een vertrouwd gezicht binnen onze organisatie, die jij te allen tijde om advies kunt vragen. Een contactpersoon die bij jouw op speed dial kan komen te staan, omdat hij zo graag met je meedenkt.

Tijdens deze inventarisatie komen alle financiële items aan bod, zoals je huidige hypotheek, je pensioen, financieringen, verzekeringen, AOW, etc.

Ons hypotheekvoorstel is maatwerk. Een op je individuele situatie en wensen afgestemd hypotheekadvies, zodat jij de voor jou beste hypotheek vindt. Wil je meer informatie over onze werkwijze of een gratis adviesgesprek aanvragen? Laat dan je contactgegevens bij ons achter, zodat we je kunnen bereiken.

Voor wie?

Iedereen kan bij ons terecht voor hypotheekadvies. Particulieren, starters, doorstromers, ondernemers, zzp'ers. Dat maakt ons niets uit. Voor iedereen de beste hypotheek vinden, dat is waar onze uitdaging ligt.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.