Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Financieel advies

Belangrijke financiële beslissingen wil je niet in je eentje maken. Daar kun je wel wat financieel advies bij gebruiken. Voorbeelden zijn het afsluiten van een hypotheek of het aanvullen van je pensioen.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek met een financieel adviseur kun je beoordelen of je het advies nodig hebt, en voor welke onderdelen. Bij HypothekersUnie kun je een gratis kennisgesprek aanvragen, waarin je ons uitlegt wat je financiële situatie is en waar je hulp of advies bij nodig hebt.

KLIK HIER : Maak een afspraak voor een kennisgesprek met onze onafhankelijke financiële adviseur >>

Onafhankelijk financieel advies?

Veel adviseurs claimen 'onafhankelijk' te zijn, ook al zijn ze dit lang niet altijd. Er zijn 3 soorten financieel adviseurs:

  1. een adviseur bij een bank;
  2. een adviseur die adviseert over een beperkt aantal aanbieders;
  3. een onafhankelijke adviseur.

Hoewel er geen wettelijke norm is voor hoe veel producten of aanbieders een financieel adviseur moet meenemen, moet het wel duidelijk zijn wat onafhankelijk betekent. In de dienstenwijzer van tussenpersonen staat meestal of de adviseur 'adviesvrij' is (onafhankelijk) maar dit betekent niet dat ze alle aanbieders vergelijken. Je vergelijkt dan dus maar een beperkte groep producten.

HypothekersUnie geeft onafhankelijk financieel advies, over alle aanbieders waarvan je in jouw situatie gebruik kunt maken. We zijn niet gebonden aan een bank of aan andere partijen, maar sturen je naar iemand die het beste past bij jouw situatie. Meer weten over ons advies? Neem dan contact met ons op.

Financieel adviseurs vergelijken

Je doet er goed aan om je adviseur te vergelijken op basis van afstand, prijs en beoordelingen. Waarom adviseert deze over een bepaald product of een bepaalde dienst, en sluit dit aan op het advies dat jij nodig hebt? Gebruik voor het vergelijk een onafhankelijke vergelijkingssite, zoals bijvoorbeeld Advieskeuze.nl, waar HypothekersUnie ook op te vinden is.

Advies van HypothekersUnie

Welke adviseur je inschakelt hangt tevens af van het product waarover je advies nodig hebt. Niet elke adviseur geeft raad over elk product. Sommige adviseurs geven bijvoorbeeld alleen hypotheekadvies of beleggingsadvies. Bij HypothekersUnie krijgen ondernemers en particulieren advies over alle financiële producten.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.