Meer informatie?
Bel Afspraak Mail
Direct Meer info Bekijk vestigingen
Bel Afspraak Mail
Klanten geven ons ( 4.8 / 5 )

Bedrijfshypotheek afsluiten?

Een bedrijfshypotheek, ook wel zakelijke hypotheek genoemd, is een zakelijke lening die is afgestemd op het verbouwen of kopen van een bedrijfspand. De looptijd van de hypotheek is in de meeste gevallen 25 jaar en bij verbouwingen geldt een looptijd van circa 10 jaar, mede afhankelijk van de afschrijvingstermijnen.

Is een bedrijfshypotheek de oplossing voor jou? HypothekersUnie denkt graag met je mee! We kijken naar jouw soort bedrijf, de waarde van het pand, de verwachtingen voor de toekomst en hoe jij je maandlasten zoveel mogelijk kunt verlagen.

Een voorstel dat aansluit op jouw wensen en eisen

De beste oplossing is voor iedere ondernemer anders. Onze gespecialiseerde adviseurs kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een passende bedrijfshypotheek, welke wordt afgestemd op onder andere de hoeveelheid eigen geld die je wilt en kunt investeren. HypothekersUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor een voorstel voor jouw zakelijke hypotheek aanbieden welke geheel aansluit op jouw wensen en eisen. Een bedrijfshypotheek is meestal:

  • een lineaire lening;
  • met variabele of vaste rente;
  • en een looptijd die is afgestemd op het investeringsdoel en de afschrijving.

Herfinanciering van je bedrijfspand

De huidige vastgoedmarkt biedt uitzonderlijke kansen om huisvestingskosten te verlagen. Door de lage stand van de hypotheekrente staan er veel panden te koop en te huur en daarom is het zinvol om je huidige financiering weer eens uitgebreid onder de loep te nemen. Er zijn verschillende vormen hypotheken mogelijk, allen met eigen voor- en nadelen. De beste financieringsvorm is een hypotheek die zo min mogelijk risico met zich meebrengt, maar wel een goede bedrijfsvoering mogelijk maakt. Om te kunnen bepalen welke financieringsvorm voor jou en je onderneming het beste is, heb je specialistische kennis nodig. HypothekersUnie heeft deze kennis en biedt na een grondige analyse van je huidige financiering een advies op maat waarmee jouw maandlasten worden verlicht.

Een zakelijke hypotheek afsluiten?

Wil je een hypotheek afsluiten op een bedrijfspand? Dan moet je er rekening mee houden dat je minimaal 30% van de marktwaarde moet inbrengen als eigen inleg. De onafhankelijke hypotheekadviseurs van HypothekersUnie geven jou graag advies dat past bij jouw situatie en hypotheekwensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Wij vergelijken alle banken Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.
Hypotheken vergelijken loont Bron: Consumentenbond bron: Consumentenbond
Laagste rente
1.19%
Bekijk laagste rentepercentages
Rick: onafhankelijke adviseur
Rick FelenFinancieel adviseur webcare@hypothekersunie.nlplan afspraak
Laagste rente
1.19%
Waarom hypothekersunie Overzicht van álle hypotheekverstrekkers Gekwalificeerd onafhankelijk advies Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur
Vestigingen
Amsterdam
Weert - Hoofdkantoor
Roermond
Tilburg
Valkenswaard
Leiden
Pijnacker
Dordrecht
Oss
"Dankzij HypothekersUnie bespaarde ik duizenden euro's op mijn hypotheek."
Klanten geven ons gemiddeld: ( 4.8 / 5 )
Bekijk alle recensies
Grootste aanbod

We kennen de ins en outs van alle mogelijke banken en producten. Per situatie wordt gekeken hoe we voor jou het hoogst haalbare rendement kunnen realiseren.

Ontvang offertes van onder andere:

Kan ik u helpen?
Hallo, ik ben Renske. Waarmee kan ik je helpen?

Ik ben Renske, stel mij je vraag en ik ga je zo goed mogelijk op weg helpen.

Wat wil je vragen?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je telefoonnummer?
*
Dit veld is verplicht.
Wat is je e-mailadres?
Er dient een geldig e-mailadres ingevuld te worden
Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.